in

Lippen opvullen gaat pijnlijk mis bij Merve (22)

Toen de 22-jarige Merve Keles besloot haar lippen op te laten vullen, had ze nooit verwacht dat het zo pijnlijk zou eindigen.

Ze zag een advertentie op internet van een ‘schoonheidsspecialist’ die een tijdelijke opvulling aanbood voor slechts 500 Turkse lira, omgerekend zo’n €130.

Nadat het na een week was uitgewerkt, besloot ze voor de permanente vulling te gaan voor duizend lira, omgerekend €156.

Maar was de 22-jarige zuster uit Adana niet wist, is dat de ‘specialist’ een gewone kapper was die nauwelijks kennis had over plastische chirurgie.

Lees ook
Duizenden luizen krioelen op haar HOOFD: Ze zijn letterlijk met het blote oog te ZIEN!

Ondanks dat beweerde hij in Azerbeidzjan te zijn afgestudeerd en voerde de operatie thuis uit, omdat zijn kliniek in verbouwing zou zijn.

Na een half uur na de operatie begonnen de lippen van Merve dikker te worden. Een dag later nam ze contact op met de ‘specialist’ met de mededeling dat ze een onverdraaglijke pijn heeft, waarna ze de tip kreeg om naar het ziekenhuis te gaan.

Lees ook
18 Transformaties van lelijke vrouwen die in echte koninginnen veranderen

Toen kreeg Merve een antibioticakuur, maar zonder succes. Vervolgens ging ze naar het ziekenhuis waar ze zelf ook werkt.

Daar werd de vulling onderzocht, maar er kon niet achterhaald worden wat de nep-specialist in haar lippen had gespoten. Uiteindelijk bleek zie hier allergisch voor te zijn.

Desondanks ontkent de specialist, Soner G., de beschuldigingen. Zo liet hij het volgende weten:
“Ik heb haar niet behandeld”

Plastische Chirurgie
Elk jaar worden er ruim 50 duizend plastische ingrepen uitgevoerd in Turkije. Het land staat op nummer 9 wereldwijd. Meest populair is de neusverkleining.

Peter laat ontzettend harde scheten na een darmonderzoek

18 geweldige streken om je collega’s keihard in de zeik te nemen