in

Linda’s nacht met Hans Kraay jr.

De voorliefde van Hans Kraay jr. voor blondines is iedereen bekend. Mínder bekend is de hotelnacht die de Veronica Inside-analist naar eigen zeggen ooit beleefde met Linda de Mol…

Ook zijn tv-collega’s Linda de Mol en Wendy van Dijk waren op de hoogte van de voorliefde van Hans voor blondines. Zo beleefde Hans nog eens een gedenkwaardige nacht met beide tv-sterren. ‘Linda de Mol, Wendy van Dijk en ik zaten een keer in een hotel in Zuidlaren in Groningen voor het programma Domino D-Day,’ vertelde Hans in een oud interview in Panorama, dat onlangs opnieuw werd gepubliceerd. ‘Er was werkelijk geen moer te beleven daar.

Lees ook  Nadat het 10-jarige meisje een ongelukje had gehad, dwongen haar ouders haar om naakt in de achtertuin te slapen.

We dronken een wijntje in de hotelbar en zaten een beetje duf voor ons uit te kijken. Om half een komen er twee vrouwen binnen. Bloedstollend mooi. Linda zei: Die heb jij geregeld, vriend. Maar dat was echt niet zo. Op een gegeven moment moest ik naar het toilet en ik moest langs hun tafel. Op de terugweg hielden ze me staande en ik raakte met ze in gesprek. Ik ging bij ze aan het tafeltje zitten en ze zaten behoorlijk met me te flirten.

Lees ook  Deze zussen werden achtergelaten na hun geboorte. 43 Jaar later komen ze te weten wie hun moeder was.

En dan heb ik het niet meer. Ik ben ook maar een man. Ik wist niet zo goed hoe ik daar nu weer zonder kleerscheuren uit kon komen.’ Het geflirt van Hans en de vrouwen werd door Linda met argusogen gevolgd, waarna ze zich op wulpse wijze in het gesprek mengde.

Wat een plaatje: zó ziet de oudste dochter van Piet Paulusma eruit!

Fans van Céline Dion maken zich zorgen om vermagerde uiterlijk