in

Linda de Mol onherkenbaar!

Komende woensdag verschijnt de nieuwe LINDA. En deze keer staat Linda de Mol bijna onherkenbaar op de cover. Je moet even goed kijken, maar het is haar toch echt!

Plastische chirurgie is geen bijzonderheid meer in de Showbizzwereld. Toch komen nog niet veel BN’ers er voor uit. Linda de Mol daarentegen kiest er voor om op de cover van haar tijdschrift LINDA. te staan en op de foto is duidelijk te zien dat ze hier en daar een spuitje heeft gehad.

LEES OOK!
Gestolen fiets na negen jaar terug bij rechtmatige eigenaar

Make-up
In eerste instantie is Linda de Mol bijna niet te herkennen. Haar rimpels zijn weg en ook haar neus en lippen zien er iets anders uit. En dat lijkt niet enkel make-up….maar dat is het wel! De presentatrice zal lang in de visagiestoel hebben gezeten om deze foto te laten maken, want Linda ziet eruit als een blonde Kim Kardashian.

LEES OOK!
Als je partner deze 9 dingen doet, is hij of zij niet echt verliefd op je

Linda gaat regelmatig op een bijzondere manier op de cover. Zo stond ze er met een blauw oog op toen het nummer ging over huiselijk geweld en leek ze ook een keer zwanger. Dit nummer gaat over Instagram en de behoefte aan (online) aandacht. En wat is er dan beter als een blonde Kim Kardashian die een selfie maakt?

Jongetje (4) met kanker wil dood omdat volwassenen hem pesten vanwege zijn gewicht.

Fabiola onder vuur na bizarre video