in

Linda de Mol legt werkzaamheden neer, verbreekt relatie met Rietbergen

Linda de Mol legt haar werkzaamheden de komende tijd neer, laat ze weten in een verklaring. Ook heeft de presentatrice haar relatie met Jeroen Rietbergen verbroken, die dit weekend bekende “contact van seksuele aard” te hebben gehad met vrouwen die bij het programma The Voice of Holland betrokken waren.

“Sinds een paar dagen zit ik in een verschrikkelijke nachtmerrie”, schrijft De Mol. “Er zijn zo ontzettend veel dingen naar boven gekomen waar ik geen weet van had en waarvan ik, omdat ze anoniem zijn, niet weet wat waar is en wat niet.”

Lees ook  Dit zijn 5 dingen die je na een vrij-partij moet doen…

Dit weekend maakte RTL bekend dat The Voice voorlopig niet meer wordt uitgezonden, vanwege beschuldigingen van seksueel wangedrag en machtsmisbruik door onder anderen Rietbergen. Hij is bandleider in het programma, maar stapte na de aantijgingen op. In een verklaring zei hij dat hij zich ervan bewust is dat hij in de fout is gegaan.

Linda de Mol was sinds 2007 samen met Rietbergen. Die laatste schreef dit weekend in zijn verklaring dat de twee eerder al tijdelijk uit elkaar waren geweest, nadat hij haar op de hoogte had gebracht van zijn seksuele contact met vrouwen.

Lees ook  Fred (70) sprong in een rijdende vrachtwagen en zette 'm net op tijd stil

De Mol zegt dat haar relatie nu is verbroken en dat Rietbergen niet meer bij haar woont. “Mijn werkzaamheden leg ik de komende tijd neer in de hoop dit een plek te kunnen geven en ik vraag iedereen mijn gezin met rust te laten.”

Slachtoffer aanrijding Steenbergen overleden, automobilist teveel gedronken

Man neergestoken tijdens ruzie in woning