in

Linda de Mol ’blij’ dat ze ooit is vreemdgegaan

Linda de Mol bekent in haar eigen magazine LINDA dat ze ooit een affaire had. Met wie wil ze niet vertellen, maar wel deelt ze wat het met haar deed.„Ergens ben ik blij dat ik het een keer meegemaakt heb – andersom trouwens ook hoor – want daardoor begrijp ik het wel beter”, schrijft ze in het nummer met het thema de affaire. Toch wordt de tv-presentatrice terugkijkend al ’doodmoe’ van de gedachte alleen.

Lees ook  School straft 6-jarige jongen omdat hij te laat kwam. Gastheer van radioshow helpt om droevige mama een auto te schenken.

„En zie ik dat het eigenlijk ook één groot cliché is, want hoezeer je jouw affaire ook als uniek, o zo hartstochtelijk en onvermijdelijk ziet, is dat alle affaires min of meer hetzelfde zijn qua patroon. Dat je iemand keihard belazert.” Toch hoeft het niet het einde van een relatie te betekenen, schrijft Linda. Maar toch: „Begin er maar liever helemaal niet aan.”

Lees ook  Vrouw overlijdt als ze met behulp van YouTube probeert te bevallen

Niemand zal als het aan haar ligt ook ooit te weten komen met wie ze het bed deelde tijdens een relatie. „Dat ga ik niet vertellen, want dan zijn de poppen aan het dansen”.

Zo gaat je hoofdpijn in twee minuten weg zónder paracetamol te nemen

Heftig: Meisje (9) overlijdt tijdens logeerpartijtje vanwege daling bloedsuikerspiegel