in ,

Liefhebbers van frikandellen opgelet: Hier eet je een enorme frikandel van 2 meter

De befaamde bruine staaf uit het goudgele vet. We kunnen er een heel verhaal over schrijven, maar een delletje uit het vet is op zijn tijd gewoon hartstikke lekker!

De bruine staven zijn ontzettend populair in ons kleine kikkerlandje en bijvoorbeeld het perfecte maaltje na een avondje stappen. Deel jij ook de liefde voor de frikandel? Dan hebben we geweldig nieuws voor je!

Mocht een normaal exemplaar van 20 centimeter niet groot genoeg voor je zijn, dan moet je bij Jan de Rooij zijn.

Lees ook  In dit hotel slaap je letterlijk en figuurlijk tussen de giraffen

Hij heeft namelijk een frituur ontwikkeld, gemaakt van een dakgoot in een bizarre lengte van maar liefst 2 meter en 80 centimeter.

Een mooie aanvulling op het vier gangen frikandellen diner van sterren-chef Ron Blauw en de ingebouwde frituurpan in het nachtkastje.

Soms is genialiteit het gebruiken van dingen die je hebt, moet jan gedacht hebben. Voor zijn reuze frikandel gebruikte hij een één lange dakgoot die hij vulde met 3 liter frituurvet.

Lees ook  vrouw vraagt relatieadvies: Mijn vriend eet mijn poep

Vervolgens zette hij een aantal gasstellen onder de dakgoot. Natuurlijk werd er niet gefrituurd in een plastic goot, zoals je misschien aan je huis hebt hangen, maar het werd er een van staal zodat de hitte van het goed gereguleerd kan worden.

Nu vraag je je misschien af hoe je aan een frikandel van 2,80 meter komt. Voor de enorme bruine staaf werden meer dan 100 frikandellen gebruikt. Bizar!

Deze 2 euro muntstukken zijn duizenden euro’s waard en wereldwijd zeer gewild!

OPHEF OM SPEELTUIN IN BELGIË, OUDERS WOEDEND!