in

Lichaam van vrouw (36) aangetroffen, 72-jarige vader gearresteerd: “Hij sloot haar en haar moeder op”

In de Franse stad Marseille, in het zuiden van het land, is het lichaam van een 36-jarige vrouw aangetroffen in gruwelijke omstandigheden. De jonge vrouw lag dood tussen een hoop afval en uitwerpselen. Haar 72-jarige vader is gearresteerd en wordt beschuldigd van ontvoering met de dood als gevolg. De man zou zijn dochter en vrouw regelmatig hebben opgesloten.

De brandweer deed de gruwelijke ontdekking afgelopen woensdag. De vrouw lag dood op een matras in een appartement in het centrum van Marseille. Rondom haar lagen hoopjes afval en uitwerpselen. Volgens de politie verkeerde het appartement in een “bijzonder opmerkelijke staat van wanorde”. De 36-jarige vrouw zou niet met geweld zijn omgebracht, maar stierf mogelijk door ondervoeding.

Lees ook
38.000 Euro boete na slopen flitspaal: Nederlanders pikken dure leven niet meer..

De brandweer trof ook de 74-jarige moeder van de vrouw aan, die in het appartement onder haar woonde. Ook zij was er fysiek en mentaal slecht aan toe. Ze werd onmiddellijk naar het ziekenhuis gebracht en vertelde aan de politie dat haar man haar en haar dochter opsloot en dat ze het huis nooit mochten verlaten. De 72-jarige vader van het gezin woonde in de kelder van het appartementsgebouw, waarvan hij de eigenaar is.

Lees ook
Horror: Vermiste Emma (31) levend gevonden nadat ze dagenlang vastzat in modder

De man, een onbekende bij de politie, is nu gearresteerd en aangeklaagd voor ontvoering met de dood als gevolg en blijvende verminking. Buurtbewoners zagen hem regelmatig zijn hond uitlaten, maar dachten dat hij alleen woonde.

Vader (44) krijgt bakken kritiek omdat z’n nieuwe partner (28) de ’tweelingzus’ is van z’n dochter (21)

Michael B. (37) zet pistool tegen hoofd eigen kinderen en dwingt ze cocaïne snuiven