in ,

Leuk voor vrienden: twee miljoenenvilla’s naast elkaar te koop

Samen met je bestie verhuizen naar iets groters? Dan is dit jouw ultieme kans. In Brabant biedt Funda namelijk twee unieke villa’s naast elkaar aan. Zodat jullie allebei van luxe, rust en vriendschap kunnen genieten.

Villa’s voor vrienden
Beide villa’s zijn voorzien van een welness vleugel inclusief binnenzwembad en een sauna, een bioscoopzaal en een privé bar waar je samen kunt gaan wijnen. Je moet er wel diep voor in de buidel tasten, maar dan heb je ook wat hoor.

Lees ook  Ouders laten tweeling achter om te gaan feesten, één baby overlijdt

De villa’s van vijf miljoen staan in het gezellig en groende dorpje Oisterwijk. De dichtstbijzijnde stad is Tilburg en ligt op ongeveer 20 minuten reizen van het kleine dorpje.

Oisterwijk staat bekend om luxe en dikke villa’s. In het dorp staan meer dan 22 huizen te koop voor boven de miljoen euro.

Villa 1
De villa heeft alles wat je nodig hebt. Denk aan een zwembad, sportzaal, wijnkelder en privé bios. De villa heeft het echt allemaal.

Lees ook  Ruim 50 jaar je tanden niet poetsen is niet zo héél erg best voor je gebit

Ook een ruime garage, tegels van marker, binnenzwembad en grote bar. Hier wil je echt nooit meer weg. Kies je voor deze?

Villa 2
Of kies je voor deze villa? De villa kost 5 miljoen euro. Het landhuis beschikt in totaal over meer dan 1000 vierkante meter met een tuin in een prachtige en rustgevende natuurlijke omgeving. Kijk hieronder en droom even weg:

Alleen nog even uitvechten wie welke villa krijgt!

Moeder dode baby Nieuwleusen: “Ex dreigde dat hij ook mij zou vermoorden”

Skittles komt nu ook met ijsjes!