in

Lerares gaat tegen alle regels in als een meisje gepest wordt. Haar plannetje verspreidt zich als een lopend vuurtje.

Kinsie Johns is een lerares van het derde klasje aan de Anette Winn Basisschool. De lerares uit Georgia houdt van haar baan en nog meer van haar leerlingen. Op een dag was ze overstuur toen ze ontdekte wat er binnen de veilige muren van haar klaslokaal gebeurde. Johns ontdekte dat een van de meisjes in haar klas gepest werd. In plaats van het meisje aan haar lot over te laten, bedacht ze een plannetje dat al haar studenten compleet verblufte. De volgende dag wandelde ze de klas binnen en toen ze haar zagen vielen de monden van haar studenten wagenwijd open.

Lees ook  Ernstig zieke Hugo moet huurwoning verlaten en kan nergens heen: 'Hij heeft niemand meer'

Bleek dat een van haar leerlingen haar haren “in space dotjes” had gedragen. De volgende dag noemden de klasgenootjes haar “space girl.” Johns was bedroefd over hoe het meisje behandeld werd en bedacht een plan.

De volgende dag konden haar studenten hun ogen niet geloven, evenmin de gepeste studente:

“Ze straalde toen ze me zag en de studenten merkten dat ons kapsel precies hetzelfde was.”
Johns postte op Facebook dat ze haar studenten aanmoedigt om zichzelf te zijn. Ze zegt dat het “oké is om anders te zijn”:

“Waarom erbij willen horen als je geboren bent om uit te blinken?”

Lees ook  Eenmaal per jaar klokslag 11:11 in de voormiddag verandert dit monument. Kijk nu hoe de zon de verborgen pracht onthult.

De dag nadat Johns haar “space dotjes” gedragen had, waren het haar studenten die haar schokten. Ze sloegen de handen in elkaar en kopieerden de haarstijl van de lerares en de gepeste leerling:

“Het punt dat ik wilde maken draaide uit op een geweldige steun voor mijn kleine vriend. Alle meisjes in de klas droegen hun haar in space dotjes en zelfs enkele jongens deden mee. Ze wilden haar allemaal steunen en ook enkele kinderen van de tweede groep volgden hun voorbeeld.”

DEEL dit verhaal als ook jij vindt dat deze juffrouw een geweldige lerares is!

MAN SPRINGT OP EEN ZWAAN IN DEN HOORN EN PAKT HEM BIJ ZIJN NEK, WAT HIJ VERVOLGENS DOET GAAT VIRAAL!

Deze mannen willen goede manieren leren. Hoe de ene zegt dat hij moet plassen, doet de lerares stijl achterover vallen.