in

Lerares die op camera betrapt werd hoe ze een student mishandelde, komt er vanaf met misselijkmakend lichte straf.

De laatste tijd komen er nogal wat berichten aan de oppervlakte over leraren die betrapt worden op ongepast gedrag. Het laatste verhaal vond plaats op de Youngstown School in Ohio. Daar werd een lerares ontslagen nadat ze betrapt werd hoe ze een student bij zijn arm door de gang sleepte. Een andere leraar die het voorval zag gebeuren, maakte een foto en deelde ze met de directie.

De lerares werd tewerkgesteld door de Alta Care Group, een non-profitorganisatie die onderwijsprogramma’s aanbiedt. De CEO van de groep, Joe Shorokey, had het volgende te zeggen over het incident:

Lees ook  Maak kennis met de vriendin van rapper Boef:

“Ik wil duidelijk maken dat de persoon die ontslagen werd onze waarden en normen niet vertegenwoordigd. Onze excellente onderwijzers mogen niet in een slecht daglicht komen te staan door één persoon die ontslagen werd. We hebben meteen actie ondernomen. We hebben de zaak heel ernstig genomen. We hebben onze verontschuldigingen aangeboden aan de ouders en de gemeenschap.”

Het ontslag is vooralsnog de enige sanctie die deze vrouw opgelegd kreeg. Schokkend genoeg zijn er verschillende commentators die het voor de lerares opnamen:

Lees ook  De jongen smeekte zijn moeder om het niet te doen maar ze deed het toch. De reden bracht me de tranen in mijn ogen

“Als het kind zo bij zijn arm gesleept wordt, zal hij het wel zelf gezocht hebben omdat hij onbeleefd of weinig respectvol was.”

“Misschien had ze gewoon genoeg van zijn lastig gedrag. Vandaag de dag zijn kinderen erg onbeleefd en onbeschoft tegen leraren en ouders geven daar niet om. Erg droevig! Misschien weigerde het kind gewoon te wandelen?”

Wat is jouw mening?

Laat van je horen in de reacties op Facebook en DEEL dit bericht met je vrienden!

De pestkop besluipt zijn slachtoffer langs achter. Maar met zijn reactie na 19 seconden had hij geen rekening gehouden.

Deze baby’s raakten zwaar verbrand. 27 jaar later zien ze er ZO uit!