in

Leraar ontslagen na tonen foto’s van zijn geslachtsdeel aan leerlingen

Een docent van het Gerrit Komrij College in Winterswijk zit thuis omdat er tijdens de les d*ckpicks werden geprojecteerd in het klaslokaal.

Een docent van het Gerrit Komrij College in Winterswijk zit thuis omdat er tijdens de les d*ckpicks werden geprojecteerd in het klaslokaal. Leerlingen zijn in rep en roer. „Ik wil geen les meer van de docent”, zegt een 13-jarige mavoscholiere zelfs. Dat meldt De Telegraaf.

LEES OOK!
Papa probeerde zijn vierjarige dochter te verkopen voor s*ks via soort ‘Marktplaats’ Craigslist – hier is de straf van de rechter

TIME-OUT
„De geruchten zijn duidelijk genoeg. En die wil ik niet ontkennen. De docent is niet geschorst. Er is een time-out zoals dat heet”, zegt rector Sjef Lommen in de krant. „Leerlingen moeten zich veilig kunnen voelen in de schoolomgeving. Dat werd wel aangetast”, licht hij toe. De school houdt verder de kaken stijf op elkaar. „Vanuit het oogpunt van privacy kan ik daar verder helemaal niets over vertellen”, stelt Lommen.

LEES OOK!
Woedend vriendje stompt, slaat en wurgt vriendin omdat ze cadeau was vergeten

PER ONGELUK
Het incident gebeurde enkele weken geleden in een klas met eerstejaarsscholieren van 12 en 13 jaar oud, vertellen leerlingen. Volgens hen werden de foto’s per ongeluk zichtbaar. Toen de docent andere persoonlijke foto’s wilde tonen op het projectiescherm, verschenen er onderin het beeld kleine voorvertoningen van andere bestanden uit dezelfde map.

Vrouw heeft maanden last van vermoeidheid blijkt dat ze blauw bloed heeft..

Moest Kelvin Maynard dood wegens ripdeal?