in

Leerling MISHANDELD een docent in de klas, dan nemen de andere leerlingen het op voor hem

De docent was het zat dat de leerling weigerde te luisteren. Weken had hij last van hem, de docent had hem meerdere malen gewaarschuwd.

De jongen weigerde echter te luisteren. Dit keer was de docent, die bijna met pensioen ging, het helemaal zat! De jongen weigerde naar de lessen te luisteren en deed heel eigenwijs zijn oortjes in.

De docent had al een paar keer gevraagd of hij zijn oortjes uit wou doen, maar hij bleef weigeren. Zijn klasgenoten konden niet geloven dat hij zo dis respectvol was tegenover zijn leraar. Ze begonnen op een gegeven moment zelfs te lachen.

Lees ook  Gooi de schillen van ajuinen niet weg! Dit is wat je ermee kan doen.

Dan wordt de leraar boos en besluit de oortjes uit zijn oren te trekken. Dat kon de leerling niet waarderen en besloot de oude leraar van ver boven de 60 aan te vallen! Gelukkig besloten de leerlingen de leraar te helpen, en gaven de jongen een koekje van eigen deeg!

Lees ook  Moeder stoot met winkelkarretje tegen dat van andere vrouw, vraagt of ze oké is. Ogenblikken later staan ze beiden te huilen

Prachtig om te zien dat medeklasgenoten zagen dat de leerling fout zat en de oude man hielpen! Vinden jullie ook niet? Vergeet geen like achter te laten voor de jongens die het opnamen voor de man. Delen wordt ook gewaardeerd!

Moeder haalde 3-jarige bij grootmoeder op – toen hij naar buiten liep en om hulp riep wist ze dat het fout zat

Vrouw smokkelt hondje het ziekenhuis binnen om haar oma te troosten