in

Laura uit ‘Blind Getrouwd’ BETRAPT door haar dokter: “Ik had gezegd dat je dat NIET mocht doen” (foto’s)

Dat Laura Lieckens -die we kennen uit ‘Blind Getrouwd’- net als vele anderen graag iets deelt op Instagram, is geweten.

En dat ze de voorbije maanden al behoorlijk wat pech heeft gehad, wisten we ook al. Eind augustus moest Laura naar ‘t ziekenhuis wegens gruwelijke brandwonden en begin september mocht ze wéér naar de spoedafdeling gebracht worden omdat ze tijdens een volleybalwedstrijd door haar knie gezakt was.

Vandaag ook een klein pechmomentje, al viel het al bij al goed mee. “Het moment dat je beseft dat je klaar bent om terug te daten”, opent ze op haar Instagram Story. Wat volgt is een kort filmpje van haar wagen. “Wanneer uw band plat is en je geen idee hebt hoe je die moet oppompen”, vervolgt ze bij de korte video.

Lees ook  Politie opnieuw op zoek naar voorwerp waarmee Chantal (27) is doodgestoken

Gelukkig brengt Google raad. “Wanneer je na een halfuur pas beseft dat je moet draaien aan dat ‘tjoepke’ en niet trekken, weet je dat je uw hengel in een andere vijver moet gooien. Bye verplegers, hallo garagisten”, klinkt het met een knipoog.

Ook dokter kijkt mee…
Tussen haar 60.200 volgers op Instagram zit echter ook Laura’s dokter, zo blijkt nu. “En wanneer je tot het besef komt dat je dokter u volgt op the Gram (Instagram, red.)”, pent Laura neer.

Lees ook  Firma verkoopt bedden van bijna vier meter breed

Wat volgt is een niet mis te verstaan privéberichtje van de dokter in kwestie. “Laura, ik dacht dat ik gezegd had dat je twee weken niet met de auto mocht rijden?”, klinkt het. Woeps, betrapt! Kijk maar:

Hoera! Het is Nationale Krokettendag!

Bruid kapot van verdriet nadat trouwjurk er totaal anders uitziet dan ze verwacht had (foto)