in

Lange Frans zorgt voor opschudding met Rutte opmerking “We gaan hem niet doodschieten”

Meerdere politici hebben donderdag verbijsterd gereageerd op uitspraken van rapper Lange Frans en ‘graancirkelspecialist’ Janet Ossebaard.

In een woensdag verschenen aflevering van de podcast die Frans presenteert fantaseren de twee openlijk over een aanslag op onder meer premier Mark Rutte.

De rapper vertelt daarin dat hij “het wel zou kunnen”, maar geen zin heeft in “slapeloze nachten”. Wel verwacht hij dat er andere milities in Nederland ontstaan die zulk soort acties wel zullen beramen.

Lees ook  Haar man en baby komen om bij een ongeluk – nu wil ze anderen waarschuwen, zodat zoiets nooit weer gebeurt

Lange Frans over Mark Rutte
Het clipje werd massaal gedeeld op Twitter. “Deze dagdromen van Lange Frans en mevrouw Ossenbaard zijn doodeng”, schrijft Gert-Jan Segers (CU) op Twitter in reactie op het gesprek tussen de rapper en Ossebaard, die een aantal documentaires maakte waarin ze complottheorieën over de coronacrisis ontvouwt.

Lees ook  Politieagent zit naast autistisch jongetje op de weg – en doet dan iets wat zijn moeder tot tranen toe beweegt

“Dit gesprek is een bizarre en gevaarlijke (en strafbare?) fantasie van Lange Frans en Ossenbaard”, reageert ook Pieter Omtzigt (CDA).

10 maanden oude baby in coma nadat hij in wascapsule bijt nadat moeder zich even omdraaide

Je kunt nu de hele dag wijn drinken en in een wijnvat slapen in Duitsland!