in

Kopschoppers in Almere vermoorden bijna 27-jarige vader.

In Almere werd een 27-jarige vader bijna doodgeschopt door twee kopschoppers. Zowel het slachtoffer, als zijn vrouw hebben geen enkel idee wat het motief was voor deze uitermate zware mishandeling. Dat meldt Hart van Nederland.

Een goede vriend kon tussenbeide komen en erger voorkomen. De echtgenote van de 27-jarige man getuigde:

“Als hij niet had ingegrepen dan had ik nu geen man meer gehad en mijn kinderen geen vader meer.”

Lees ook  Hoogvliet herdenkt vermoorde Diya (8): 'Sociaal meisje dat opkwam voor gepeste kinderen'

De man was onderweg van een poolcafé op het kruispunt tussen de Bankierbaan en de Kassierstraat en liep in de richting van het station toen hij vanuit het niets een klap kreeg. Daardoor verloor de man het bewustzijn. Vervolgens begonnen twee mannen herhaaldelijk tegen zijn hoofd te schoppen.

Het slachtoffer kan zich niets meer herinneren van de zware mishandeling. Hij lijdt echter nog steeds echter zwaar van de gevolgen. De echtgenote verklaarde: “Het gaat heel slecht. Hij heeft een zware hersenschudding, gebroken tanden, een gebroken neus en gekneusde ribben. Mijn man is zwaar getraumatiseerd, hij gaat hier echt aan onderdoor.”

Lees ook  Ze kochten een schaaltje voor drie dollar op een rommelmarkt. Dan komen ze te weten wat het eigenlijk waard is. Je gaat er misschien best even voor zitten.

Mama vergiftigde baby met ontstopper en gooide haar dan vanaf balkon in vuilnisbak.

Jonge meiden in Haarlem schrikken zich rot van naaktloper achter boom.