in

Koppel was tijdens huwelijksverjaardag aan het duiken. Dan worden ze omsingeld door 20 orka’s!

Toen Rich en Laura Howard uit Florida hun 20e huwelijksverjaardag vierden, hadden ze zich nooit kunnen inbeelden wat er vervolgens zou gebeuren.

Het koppel was op vakantie in Mexico en konden niet wachten om voor de kust van La Paz te gaan duiken. Terwijl ze in het diepe water aan het duiken waren, gebaarde de gids hen plotseling om terug te keren naar de boot.

Lees ook  Jeroen verliest beide ouders én echtgenote voor 30e: ’Nachtmerrie’

Het echtpaar klom snel terug in de boot – zich niet bewust van het gevaar dat zich vlak onder hen verschool. Momenten nadat ze terug bij de groep waren, zagen ze plotseling een groep orka’s naar hen zwemmen.

Wat Laura vervolgens op haar camera vastlegde, ging snel viraal, en wanneer je de verbluffende beelden ziet, begrijp je meteen waarom.

Schijnbaar uit het niets doken er 20 orka’s op, en het werd snel duidelijk dat ze de boot niet met rust zouden laten. Zelfs nadat ze snel wegvoeren, bleven de orka’s hen achtervolgen. Springend in de lucht voeren de orka’s een show op die je nog nooit gezien hebt. Bekijk de bloedstollende beelden hieronder zelf!

Lees ook  Dit meisje (18) leek de ideale schoondochter, tot haar dokter iets VRESELIJKS ontdekte.

DEEL dit bericht met je vrienden als ook jij dit eens met je eigen ogen zou willen zien!

Paard werd gevonden als skelet en bijna doodgevroren. Nu is hij nationaal kampioen!

Slecht nieuws voor Peter R. de Vries op zijn vaders sterfdag.