in

Koppel verklapt hun geheim waardoor ze het 10 keer per week kunnen doen en het 4 uur volhouden

De meesten van ons wensen dat we 10 keer per week seks hadden, maar een koppel beweert nu dat het makkelijker is dan je denkt. Alles wat je hoeft te doen is… yoga beoefenen. Mike en zijn partner zeggen dat ze minstens 10 keer per week van bil gaan, en zijn hoge libido is te danken aan het beoefenen van yoga, en de intieme connectie die hij deelt met zijn partner, Ellanski.

Allerlei omstandigheden in ons leven kunnen een grote rol spelen in de gezondheid van onze libido’s en hoe we in verbinding blijven met onze partners. Maar één koppel zegt dat een beetje ‘beweging’ de sleutel is om de vonk levend te houden. Met zoveel gaande om ons heen, kunnen seksuele driften ineens afnemen, en connecties met onze partners afzwakken, waardoor we ‘minder in de stemming’ raken – vooral als we de winter ingaan.

Minstens 10 keer per week seks
Mike Kumar, 54, en zijn partner Ellanski, 37, vertelden openlijk over hoe zij werken aan het stimuleren van intimiteit. Leuk om weten is ook dat het paar elkaar eigenlijk ontmoette in de fitness tijdens een ‘benen, billen en buiksessie’. Ellanski zei: “Ik keek naar hem in de spiegel, er waren drie andere mensen tussen ons in, en ik wist dat ik gewoon naar hem toe moest gaan en me moest voorstellen. Ik was helemaal niet nerveus om de eerste stap te zetten – het begon allemaal met een simpele ‘hallo’, we voelden meteen een connectie, en de rest is geschiedenis.”

Lees ook
Lieke (31) werd misbruikt: ‘Ik was 14 en hij verweet me dat ik niet sexy genoeg deed’

Mike zei dat het feit dat Ellanski de eerste zet deed een ‘grote aantrekkingskracht’ was, en ze zijn meteen sinds hun eerste date een koppel geworden. Mike gaf toe dat hij daarvoor een beetje een ‘seriedater’ was die met niemand een echte klik vond. Als het over hun leeftijdsverschil van 17 jaar gaat, voegde Mike toe: “Leeftijd is maar een nummer en mag absoluut geen barrière zijn. Als je spiritueel en mentaal verenigbaar bent, is dat alles wat telt.” Het koppel heeft minstens 10 keer per week seks, en er is een geheim voor hun pikante succes. Mike zei: “Onze seks duurt van 10 minuten tot wel vier uur. We gebruiken bijna altijd glijmiddelen omdat dit de sleutel is om onze sessies te verlengen.”

12 flessen glijmiddel per jaar
“We gaan door ongeveer 12 flessen glijmiddel per jaar, zo niet meer. Het verhoogt de fun-factor voor ons beiden, en we vinden het gewoon heerlijk om het te gebruiken. Ook yoga beoefenen helpt.” Bepaalde yogahoudingen kunnen leiden tot een verhoogd lichaamsbewustzijn en flexibiliteit, en dit kan bijdragen aan een beter en gezonder seksleven. Mike gaf toe dat hij en Ellanski yogahoudingen beoefenen, zowel in als buiten de slaapkamer. Daarnaast voelen ze zich ook verbonden door hun liefde voor eten.

“We houden ervan om uit eten te gaan, maar thuis tijd doorbrengen is ons favoriete ding om te doen,” voegde hij toe. “Als ik een avondmaaltijd voor haar aan het koken ben, zal ik er altijd voor zorgen dat de kamer verlicht is met kaarsen, gedempt licht en muziek om de sfeer te zetten. Het is belangrijk om wat tijd apart door te brengen, om het hart harder te laten groeien. Soms zien we elkaar dagen of zelfs weken niet, maar we zorgen er altijd voor dat we in communicatie blijven, of dat nu via Facetimen is of door het uitwisselen van Whatsapp-berichten. Praten is hoe we verbonden blijven, ook als we niet samen zijn. Regelmatige seks helpt natuurlijk altijd!”

Lees ook
Moeder laat het been van haar dochter amputeren. De reden hiervoor doet je versteld staan.

Lager libido tijdens de wintermaanden
Jo Hemmings, seks- en relatie-expert voor glijmiddelproducent Knect, zei dat onze libido’s afnemen tijdens de wintermaanden. We hebben lagere vitamine D-niveaus en mensen kunnen zich somberder voelen als de avonden invallen. Maar aan de andere kant, er is iets geruststellends aan de wintermaanden. Dit komt omdat het een tijd is dat we gezellig samen kunnen zijn, samen kunnen ‘overwinteren’ en intiem kunnen zijn met onze partners. Hemmings zei: “Het is geweldig dat Mike en Ellanski zo transparant zijn met elkaar en zo open lijken te staan voor het uitproberen van nieuwe dingen. Het is makkelijk om in routinegewoonten te vervallen in de slaapkamer, dus het is belangrijk om wat andere dingen uit te proberen.”

“Seks is goed voor ons welzijn”
“Een verandering van omgeving is altijd een goed idee! De dingen uit de slaapkamer halen en naar een andere kamer brengen kan alles een beetje opschudden en zal je intieme momenten dat beetje avontuurlijker doen aanvoelen,” ging ze verder. “Seks is goed voor ons welzijn, zowel geestelijk als lichamelijk, en glijmiddelen kunnen helpen die ervaring te versterken,” besloot ze. Voilà, nu hoor je het eens van iemand anders! Aan de slag…

Man pleegt ontucht met 1-jarige dochter: 4 jaar cel geëist

Bajesklant’ die Maxime Meiland zou hebben verkracht reageert: ‘Ik zal vertellen hoe het wél is gegaan’