in

Koppel probeert al 4 jaar zwanger te worden en ontdekt dan simpele reden waarom het niet lukt

Een koppel dat in China ondanks vier jaar proberen maar niet zwanger geraakte, blijkt al die tijd anale seks te hebben gehad.

Dat schrijft de lokale krant Guiyang Evening Post. Toen de twee een arts consulteerden en die merkte dat de vrouw nog maagd was, begon een en ander te dagen.

Het echtpaar uit de Chinese stad Bijie had geen gezondheidsproblemen, maar slaagde er maar niet in om zwanger te geraken. “Het koppel was erg jong: de man was 26 en de vrouw 24.

Lees ook
Marilyn is al 15 jaar verslaafd aan neusspray: 'Alles geprobeerd'

Ondanks dat ze al vier jaar getrouwd waren, raakte de vrouw maar niet zwanger”, vertelt verloskundige Liu Hongmei aan Guiyang Evening Post. “De druk in hun familie was groot en ze maakten zich ernstig zorgen.”

Het koppel trok naar de dokter en de vrouw legde uit dat seks voor haar doorgaans erg pijnlijk was, wat kon wijzen op een gynaecologische aandoening.

Lees ook
Vrouw verkoopt huis omdat buren keiharde scheten laten en ze kan zien douchen

Van een aandoening bleek geen sprake , en verder onderzoek toonde aan dat de vrouw bizar genoeg nog maagd was. Uiteindelijk moest Hongmei vaststellen dat het koppel per vergissing al die tijd an*le se*s had gehad.

De twintigers kregen van de arts een s*kshandboek mee naar huis, samen met een aantal “richtlijnen”. Die nam het koppel ter harte, en met succes.

Enkele maanden later kreeg de dokter een kip en 100 eieren als bedankje toegestuurd: de vrouw was, na een iets succesvollere poging, toch zwanger geraakt.

Jack (16) maakt vriendin (31) zwanger en helpt haar bevallen: “Zo jong papa? Ik zie het probleem niet”

Man slaat met hamer op kop van kat: Het internet gaat los!