in

Koppel gezegend met babyjongen, maar moeder is overstuur wanneer verpleegster niet wil dat ze zijn gezicht ziet.

Lacey en Charles Buchanan waren dolblij toen ze vernamen dat ze zwanger waren van hun eerste kind. Maar na de echografie na 18 weken namen de dingen een angstaanjagende wending voor het koppel uit Tennessee in de VS. Dokters ontdekten dat baby Christian geboren zou worden met een gespleten lip en gehemelte. Dan gaven ze hen nog een lijst van zeldzame aandoeningen.

Lacey was al verliefd geworden op haar ongeboren baby, ondanks zijn potentiële uitdagingen. Abortus was nooit een optie.

Naarmate de bevallingsdatum naderde, hadden de dokters nog altijd geen antwoorden. Dan, in februari 2011, werd Christian via keizersnede geboren omdat het onzeker was of hij wel zelfstandig zou kunnen ademen.

Lees ook  Taxichauffeur nam per ongeluk vluchtende tbs'ers mee: 'Rijd maar met normale verkeer mee'

Lacey was extatisch. Christian slaakte een huil en ademde normaal. De dolblije moeder vroeg het medisch team hoe haar zoon eruitzag, maar niemand wilde antwoorden. De dokters en verpleegsters waren compleet stil. Ze vroegen of ze hem wilde zien, alleen om hem snel achter het gordijn weg te brengen. Ze kon nauwelijks een glimp opvangen.

Toen Lacey haar zoon voor het eerst vasthield, was hij helemaal ingewikkeld en had witte gaasjes over zijn ogen. Lacey wist dat zijn open gehemelte ernstig was, maar toch was hij perfect voor haar.

Lees ook  Douwe Bob ernstig gewond na aanrijding

Uiteindelijk zag ze de waarheid – Christian had stukjes weefsel waar zijn ogen moesten zitten. Christian werd geboren zonder ogen.

Vier dagen later trof Lacey haar echtgenoot huilend aan in de ziekenhuiskamer. “Charles zei dat er een dokter was binnengekomen en had gezegd: ‘Je kind is blind en er is niets wat we kunnen doen.’ Dat was het”, vertelde Lacey aan USA Today. “Ze hadden niet op mij gewacht. We stelden geen vragen – niets.”

Ondanks alle sombere prognoses is Christian nu vijf jaar oud. Wacht tot je hem ziet in de onderstaande video.

Hond verlaten en vastgebonden aan koffer in treinstation.

Dronken Pool werkt niet mee met de politie. Daar heeft meneer de agent geen zin in…