in

Klungelige dief denkt dat hij opioïde steelt – maar het blijken laxeerpillen.

Stelen is nooit goed te praten. Als kind werd je geleerd om geen dingen te nemen die niet van jou zijn, en over de gevolgen wanneer je je daar niet aan houdt.

Maar er zijn altijd mensen die hun handen niet van andermans spullen kunnen afhouden. Af en toe is het leuk om te lezen over dieven die hun verdiende loon kregen.

Dat was ook het geval voor een 56-jarige man uit Florida, die dacht dat hij sterke pijnstillers van zijn flatgenoot had gestolen. Dat meldt de Miami Herald.

Een oud gezegde luidt Boontje komt om zijn loontje wat betekent dat je slechte acties vroeg of laat consequenties zullen hebben.

Lees ook  Voordat hij stierf publiceerde deze jongen zijn laatste afscheid op Instagram. Wat hij zegt is het meest triest en diepzinnige dat ik ooi heb gelezen

Een van de redenen waarom het concept van karma zo oud is, is omdat het waar is. En dat was voor deze 56-jarige man geen uitzondering.

Hij dacht dat hij sterke pijnstillers had gestolen
Peter Hans Emery Jr., een 56-jarige man uit Pinellas County in Florida, brak in het kantoor van zijn flatgenoot in op zoek naar drugs.

Jayme Ream, een veteraan die bij hem woonde, vermoedde dat hij in het verleden al eens pillen had gestolen, dus had hij een camera geïnstalleerd en de pillen verwisseld met ‘iets leuker’.

De pillen droegen een etiket met Hydrocodone Acetaminofen, wat een zeer zware pijnstiller is, in Amerika berucht voor recreatief gebruik.

Lees ook  Met deze simpele truc voorkom je dat de politie je ooit nog een boete geeft voor te hard rijden:

Zoals verwacht, kreeg de dief niet het gewenste effect van de pillen en leerde in plaats daarvan een lesje om nooit meer te vergeten.

De pillen die de man probeerde te stellen, werden Jayme voorgeschreven om hem te helpen met zijn rugpijn. Dus het enige wat de 56-jarige dief kreeg was een rommelige maag en heel veel spijt.

Volgens de politie gooide de man de pillen weg nadat hij besefte wat het eigenlijk was.

De 56-jarige man werd eerder al veroordeeld voor inbraak en diefstal, en was vrij onder voorwaarden.

Hij zal wellicht een tijdje in de gevangenis moeten doorbrengen, waar hij rustig kan nadenken over de belangrijke beslissingen in het leven.

11 voor en na foto’s van bruiden met hun bruilofts make-up

Jack Russell trekt baasje in de bosjes en vindt gedumpte baby.