in

Klopjacht op man die 16 maanden oude peuter aanrandde en hem met zware verwondingen achterliet.

De politie in Tennessee in de Verenigde Staten maakt jacht op een man die ervan beschuldigd wordt om een babyjongen verkracht te hebben.

Simon Porter (33) sloeg voor een ondervraging op de vlucht nadat hij zijn vrouw verteld had dat hij bang was dat hij gearresteerd zou worden.

De politie gaf verschillende foto’s van Porter vrij die ook op de lijst van tien meest gezochte personen werd gezet. De onderzoekers werden op de zaak gezet nadat dokters van het Vanderbilt Medical Center in Nashville de 16 maanden oude jongen behandelden voor zijn verwondingen.

Lees ook  Helmondse vader ranselt stalker van zijn dochter af – krijgt 4,5 jaar cel in hoger beroep

Porter werd toen genoemd als verdachte.

Luitenant Blake Grooms van de politie van Lawrenceburg verklaarde dat de kleine jongen zo erg verwond werd dat hij wellicht voor de rest van zijn leven hinder zal ondervinden.

Over de vlucht van Porter verklaarde Grooms: “Volgens zijn vrouw sloeg hij gewoon op de vlucht en vertelde hij haar niet wat er aan de hand was. Het laatste wat hij haar zei is dat hij bang was om gearresteerd te worden.”

Lees ook  Een groep jongens vergreep zich aan dit 13-jarig meisje: Wat er 2 jaar later gebeurde deed mijn hart breken

Zijn moeder, die volhoudt dat hij onschuldig is, deed via de sociale media een oproep aan haar zoon: “Geef jezelf alsjeblieft aan. Ik hou zoveel van je, zoon. Ik wil niet dat je gekwetst raakt. Ik wil niet dat je iets overkomt. Doe het goede, je weet dat je dit niet gedaan hebt, geef jezelf alsjeblieft aan, om te bewijzen dat je onschuldig bent.”

Wat vind jij hiervan? Laat van je horen in de reacties en DEEL dit bericht met iedereen die je kent!

Pitbull bijt 5 dagen oud meisje tijdens onbewaakt moment dood in haar wiegje.

Jonge fietser ontsnapt aan de dood bij onbewaakte spoorwegovergang Geleen