in

KLEUTER sterft nadat dokter afspraak weigert, omdat ze paar minuten te laat is..

“Te laat is te laat, dus kom morgenvroeg maar terug”, kregen Shanice Clark en haar 5-jarige dochtertje Ellie-May te horen van de huisarts. Ze waren officieel acht minuten te laat voor hun afspraak. Het meisje uit Wales had die dag op school een astma-aanval gehad. Enkele uren later stierf Ellie-May aan een nieuwe aanval. Als haar huisarts niet zo gemeen was geweest had het meisje waarschijnlijk nog geleefd.

De huisarts was maanden eerder door een kinderarts op de hoogte gesteld van het risico dat Ellie-May Clark liep op een levensbedreigende astma-aanval, zo meldt de Daily Mail. Toch stuurde ze het meisje en haar moeder weg, omdat ze 8 minuten te laat waren en dat zonder enige navraag naar de gezondheidstoestand van Ellie-May.

Lees ook  De gepensioneerde 77-jarige sloeg de man het hoofd in toen hij haar probeerde te beroven bij de pinautomaat

Een uur nadat Shanice die avond Ellie-May in bed had gestopt, ontdekte ze dat haar dochtertje een astma-aanval had en niet meer kon ademen. Hulpverleners konden haar niet meer redden. Enkele minuten later was ze dood.

De huisarts
De 53-jarige huisarts werd zes maanden geschorst, met volledig behoud van haar loon. Ook had ze woedeaanvallen en stelde ze zich agressief op tegen haar collega’s. Haar medewerkers durfden niks te zeggen omdat ze haar ,,herhaaldelijke woedeaanvallen” vreesden. Een collega-dokter had haar toch gevraagd waarom ze het meisje naar huis had gestuurd. Het antwoord was dat ze midden in een andere consultatie zat, maar dat bleek achteraf niet te kloppen. De huisarts kreeg enkel een schriftelijke waarschuwing dat dit niet voor herhaling vatbaar was en werkt inmiddels in een andere praktijk in Cardif

Lees ook  Dit meisje van 5 wordt afgetuigd op de weg. Maar dan verschijnen de motorrijders…

2-jarige verdwijnt van huis. Als de politie begint met zoeken treffen ze hem ZO in de BOSJES!

De 23-jarige moeder is “dood”. Maar dan leggen ze de baby op haar borst …