in

Kleine jongen zegt dat eigenaresse van kinderdagverblijf vreemd doet, dus plaatst haar man een camera om bewijs te kunnen verzamelen

Elke ouder wil het gevoel dat ze een goede keuze hebben gemaakt voor de persoon die voor hun kinderen moet zorgen als ze er zelf even niet zijn. In de onderstaande video zien we zich een tafereel ontvouwen dat moeilijk te geloven is. Desiree LaBlanc uit Des Moines, die bij de kinderbescherming werkt, was op zoek naar een goed kinderdagverblijf om voor haar dochter te zorgen. Tijdens haar zoektocht raadde een goede vriend van de familie haar de 28-jarige Christina Williamson aan. Die had een kinderdagverblijf in de buurt.

Lees ook  Samsung biedt nu een 219-inch tv aan – ik ga deze winter mijn huis niet meer uit

Op een dag kreeg ze een telefoontje van een opzichter met de melding dat ze haar dochter meteen moest komen halen. LaBlanc deed wat haar gevraagd werd en achteraf vernam ze het schokkende nieuws. Haar baby werd fysiek misbruikt door haar oppasser. Voor LaBlanc dit ontdekte, had ook de echtgenoot van Williamson vreemde dingen opgemerkt. Hij besloot om een camera in hun huis te installeren.

Lees ook  Jinek met Lamborghini en gouden tand naar nieuwe werkgever RTL

Hij was geschokt door wat hij zag. Er werden dingen naar de kinderen gegooid, kledij in hun monden gepropt en soms werden ze gewoon alleen achtergelaten. Hij overhandigde de tape meteen aan de politie en Williamson werd veroordeeld tot een gevangenisstraf van vijf jaar. Alle kinderen stelden het uiteindelijk goed, maar dit is nog maar eens een herinnering dat je niet eender wie met je kinderen mag vertrouwen.

DEEL deze video met iedereen die je kent!

Na 3 jongens probeerden ze een meisje te krijgen. Maar mama’s buik werd veel groter dan verwacht

Deze vrouw heeft de grootste BIBS ter wereld en is er verdomd trots op