in

Kleine baby die in een kippenhok werd opgevoed, werd eindelijk bevrijd door enkele vriendelijke helden.

Als mensen ziek worden, kunnen we naar de dokter gaan. De dokter vist uit wat er aan de hand is en schrijft een medicijn voor, en dan word je beter. Maar als je als wild dier ziek wordt, ziet de toekomst er vaak niet rooskleurig uit.

Als je als dier wordt mishandeld door de personen die verondersteld worden voor je te zorgen, en je wordt dan ziek, is er helemaal geen hoop meer. Budi is een baby orang-oetan uit Ketapang, Indonesië.

Lees ook  Van deze hond werden grof de neus en de staart afgesneden. De beelden ontroeren tot tranen aan toe

Hij werd in een kippenhok gehouden en kreeg alleen gecondenseerde melk.

De combinatie van een gebrekkige voeding en plaats had hem bijna gedood. Gelukkig kwam International Animal Rescue tussenbeide en brachten Budi over naar hun opvangcentrum en gaven hem de medische verzorging die hij zo wanhopig nodig had.

Budi was er zo slecht aan toe dat de dokters dachten dat ze te laat kwamen.

Budi was erg zwak en leed erg veel pijn. Hij kon zelfs geeneens zelfstandig rechtop zitten. Het dieet van gecondenseerde melk had een zware tol geëist. Zijn ledematen waren misvormd, en zijn lichaam was opgezwollen.

Lees ook  De dierentuinbezoekers zien eerst niet wat de zeehond vasthoudt. Maar zodra ze het herkennen worden hun knieën week

Bekijk de onderstaande video:

Sinds deze video heeft Budi veel vooruitgang geboekt.

Hij kan nu zelfstandig rechtop zitten en zijn mond weer openen. Dit is een foto van Budi met zijn nieuwe vriendin Jemmi, een andere geredde orang-oetan.

De twee zijn ondertussen onafscheidelijk!

DEEL dit met je vrienden!

De 2-jarige moet door de controle op de luchthaven. Wat ze daar beleeft, zal ze niet gauw vergeten.

Foto toont een vader en zijn 6-jarige zoon die aan het vissen zijn – Minuten later sterft papa als een held.