in

Klein meisje laat geld in een hoed vallen en start de meeste fantastische flash mob ooit opgenomen

Live muziek blijft toch een van de mooiste ervaringen in het leven – maar het is nog beter als je zonder het te weten op ongekend muzikaal talent stuit in het openbaar. Een klein meisje leerde deze betoverende ervaring kennen en besloot de bassist die voor haar speelde te belonen voor zijn harde werk en overweldigende talent! Ze had geen idee van wat er daarna ging gebeuren….

Kort na het laten vallen van wat muntjes in de hoed van de bassist verscheen er een cellist uit de menigte om mee te doen. Het kleine meisje kijkt in opperste verbazing als muzikant na muzikant het plein opstapt om mee te spelen. Ze had geen idee dat haar fooitje aan de bassist een compleet “flash orkest” zou veroorzaken. Haar lach verspreidt zich naar anderen die vlakbij staan te kijken als de muziek luider en luider wordt!

Lees ook  Man vertelt taxichauffeur wat hij met de moeder van zijn vrouw deed. Maar de verrassende waarheid doet me hardop lachen.

In plaats van maar één muzikant op het plein, scheidden er zich dozijnen af van de menigte en voegen zich bij de groeiende groep! Er komt zelfs een dirigent opduiken om de muzikanten te helpen te begeleiden. Het is duidelijk dat dit “flash orkest” gepland was, maar het was nog steeds een verrassing voor de toeschouwers! Dit soort dingen komt maar één keer in een leven voor en niemand in de buurt wilde dit missen!

Lees ook  Moeder en zoon verliefd op elkaar en willen trouwen

De 52-jarige danst op het feest en wordt onwel. Als de dokters haar broek zien weten ze wat haar bijna gedood heeft.

Haar oren en ogen waren bedekt met rare balletjes. Maar toen ik inzoomde, besefte ik wat het echt was.