in

Klanten kopen alle donuts elke dag zo vroeg mogelijk op, zodat eigenaar bij zijn zieke vrouw kan zijn

In een wereld vol grote bedrijven zonder gezichten, naamloze distributeurs, is het troostend om te weten dat er nog een paar bedrijven zijn die alles nog zelf doen. Deze kleine familiebedrijfjes kunnen niet altijd wedijveren met de grotere winkels, maar ze maken het verschil met hun warmte, vriendelijkheid en gepersonaliseerde service.

Een kleine donutwinkel in Seal Beach in California is al 30 jaar actief en verdiende een groot publiek van trouwe klanten. Maar de eigenaars van Donut City hadden een zware tegenslag.

John Chhan is de eigenaar, en Stella – zijn vrouw – is sinds de oprichting een onmisbare schakel. Maar ze werd al een tijdje niet meer gezien.

Lees ook  Waarom Christina, de onbekende prinses niet in de schijnwerpers wilde

Klanten leerden algauw dat ze aneurysma had. Ze was niet langer in staat om te werken zoals vroeger, kreeg verplichte rust en revalidatie voorgeschreven, en haar echtgenoot stond er nu alleen voor in de winkel.

Uiteraard eindigt zijn dag wanneer de donuts op zijn, dus hoe vroeger hij kan vertrekken, hoe meer tijd hij met zijn vrouwtje kan doorbrengen. De vaste klanten voelden dat ze iets moesten doen om te helpen. Chhan weigerde echter om een GoFundMe account te openen. Hij wil geen geld, hij wil tijd.

Lees ook  TEST: Heb jij ook de letter “M” op je handpalm? DIT zegt het over jouw persoonlijkheid!

En dat is iets dat je niet kunt kopen. Maar je kunt donuts kopen – dus dat is precies wat de trouwe gasten van de winkel begonnen te doen. ’s Ochtends kopen ze snel alle donuts op zodat Chhan bij zijn vrouw kan zijn.

WAT VIND JIJ VAN DIT PRACHTIGE INITIATIEF? LAAT VAN JE HOREN IN DE REACTIES EN DEEL DIT VERHAAL MET JE VRIENDEN!

Moedige mama deelt foto’s van haar doodgeboren kindje – Na 14 weken was hij al perfect gevormd

Visser klimt op de rug van walvis, wat er dan gebeurt is indrukwekkend!