in

Kindje uit baarmoeder van vermoorde tiener Chicago levend in vaders armen

Baby Yadiel uit het Amerikaanse Chicago raakte vorige maand zwaargewond toen hij uit de baarmoeder van zijn vermoorde moeder (19) werd gesneden.

Inmiddels mag zijn vader hem vasthouden. Een wereldwonder, maar zijn toestand is volgens de familie nog steeds kritiek.

Yovani Lopez, de echtgenoot van de vermoorde Marlen Ochoa-Lopez en vader van de kleine Yadiel, is samen met zijn zoontje te zien op foto’s die gisteren zijn gedeeld op sociale media.

De baby lag in kritieke toestand in het ziekenhuis na de brute aanval op zijn moeder. Inmiddels mag zijn familie hem vasthouden.

Lees ook  Juultje Tieleman laat zien dat je nooit teveel inkijk kunt hebben!

De familie noemt het een wereldwonder dat het kindje nog leeft, maar roept op om ‘te blijven bidden’. De toestand van de baby is nog steeds kritiek, zegt de familie tegen Amerikaanse media.

Voor de moord zijn twee verdachten in beeld: Clarisa Figueroa (46) en haar dochter Desiree (24). De hoogzwangere Marlen Ochoa-Lopez zou op 23 april naar het huis van Figueroa zijn gelokt met een aanbod van gratis babykleertjes. Aldaar werd de 19-jarige gewurgd, waarna de baby uit de baarmoeder is gesneden.

Toen moeder en dochter Figueroa het alarmnummer belden omdat de baby niet ademde, beweerden ze dat Clarisa Figueroa net bevallen was.

Lees ook  DEZE groente zal je helpen bij verschillende gezondheidsproblemen!

Vermoedelijk wilde Clarisa het kindje als haar eigen zoon opvoeden. Haar volwassen zoon was onlangs overleden.

Vuilnisbak
Het levenloze lichaam van de jonge aanstaande moeder werd gevonden in een vuilnisbak achter het huis.

De politie kwam de verdachten op het spoor nadat vrienden van het slachtoffer uitgewisselde berichten op Facebook over babykleertjes lieten zien.

Moeder en dochter Figueroa zitten vast op verdenking van moord. Ook de vriend van Clarisa Figueroa zit vast, voor medewerking aan verhulling van het misdrijf.

Meisje 15 ver kracht door 7 jongens die nog jonger zijn..

Waarom papa Lore (8) en Lucas (6) heeft vermoord “Hij was toch hun beste vriend”