in

Kindje overleden in woning: Geen natuurlijke dood!

Goes – Een tragisch incident heeft zich voorgedaan in Goes op woensdagmiddag. Een jong kindje is overleden in een huis aan de Gerbrandyhof. Al een aantal uren zijn forensische onderzoekers druk bezig in het huis om te achterhalen wat er precies heeft plaatsgevonden.

Kort na het middaguur ontvingen de hulpdiensten een melding van een kinderreanimatie. Het Mobiel Medisch Team arriveerde met een helikopter om assistentie te verlenen. Helaas moest de politie later op de middag bevestigen dat, ondanks alle inzet, het kindje niet kon worden gered.

Lees ook
Dronken vrouw plast op straat en smeert zich in

Het huis is momenteel het toneel van intensief onderzoek. Meerdere rechercheurs in witte pakken zijn ter plaatse. Met behulp van 3D-technologie hebben zij een beeld van de situatie proberen te vormen, schrijft Hart van Nederland.

Een politiewoordvoerder heeft tegenover Hart van Nederland verklaard dat het nog te vroeg is om de doodsoorzaak te bevestigen. “Bij een onverwacht overlijden van een kind kan niet automatisch uitgegaan worden van een natuurlijk overlijden.”, zei hij. “Daarom wordt nader onderzoek gedaan door forensisch onderzoek. Juist omdat het hier om een kind gaat willen we alle mogelijke scenario’s bekijken en onderzoeken om zeker te weten wat de reden van overlijden is.”

Lees ook
Van porno kijken word je dom

Meisje uren verkracht, vriend (16) urenlang in elkaar geslagen: vijf jongeren opgepakt

Vader van 7 kinderen gaat na 23 jaar huwelijk verder als meisje 6