in

Kim Feenstra reageert op talloze haatberichten om deze bikinifoto!

Het is natuurlijk niet de eerste keer en zeker niet de laatste keer. Haatreacties en bodyshaming op social media. Het komt natuurlijk dagelijks voor bij zowel mannen als vrouwen. Op social media deelt men veel foto’s, en ook vaak in zwemkleding.

De meeste om daar meer volgers door te krijgen, sommige gewoon omdat ze soms in zwemkleding lopen en ook dat willen laten zien. Kim Feenstra postte deze week een foto met haar baby die een van haar luiers draagt. Kim zit namelijk in de ‘Shitty Business‘ zoals ze zelf zegt. Maar volgers waren behoorlijk afgeleid door iets anders op de foto. Er kwamen namelijk talloze opmerkingen over haar “vetjes” en “eindelijk géén fotoshop“. Er kwam een behoorlijke discussie tussen Kim en fans, maar ook tussen fans onderling. Daarom besloot Kim een nieuwe post te plaatsen.

Lees ook  Spring zo het huwelijk met een springkasteel op jouw trouwfeest… Ik wil nog een keer trouwen!

Kim Feenstra haalt uit naar bodyshamers!
“In mijn vorige post plaatste ik met trots een foto van mij en Brooklyn om mijn luiers (ja ik zit tegenwoordig in de shitty business) te promoten. Nooit bij stil gestaan dat deze foto de (on)nodige reacties zou oproepen. Dat ik trots moest zijn om mijn lichaam op deze manier durfde te laten zien, (ik wist niet dat er iets mis mee was) of er nog een kindje onderweg was, (wanneer stoppen we met deze intense vragen, het is niet vanzelfsprekend namelijk en zie ik er zo zwanger uit dan? ) hoe fijn het is om te zien dat ik ook ‘vetjes’ heb (vetpercentage weten anyone?) en dan heb ik de hele negatieve reacties maar verwijderd. Het aantal leuke reacties wint met voorsprong maar toch vind ik het belangrijk om er een nieuwe post aan te wijden.” Lees de voledige post onderin:

Lees ook  Hilarisch: vrouw bestelt eten zodat bezorger spin kan weghalen

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Kim Feenstra (@k2im)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Kim Feenstra (@k2im)

Verbazing om piepjong nieuw vriendje van ex van Rico Verhoeven Jacky

Groningse zestiger op betaalde seksdates met 15-jarige: Per keer kreeg hij 30 of 40 euro