in

Killerclown breekt armen meisje (16) op straat in Nieuwegein! Dit is niet grappig meer!

Tegenwoordig kan je maar beter uitkijken op straat. Er lopen weer killerclowns rond met minder vriendelijke bedoelingen. Een meisje uit Nieuwegein is zwaar getraumatiseerd, nadat ze een killerclown tegenkwam op straat.

Dinsdagavond is een 16-jarig meisje in het Nederlandse Nieuwegein slachtoffer geworden van zo’n killerclown. Omstreeks 21 uur reed de zestienjarige Cheyenne samen met een vriendin nabij de skipiste van Nieuwegein naar huis na het paardrijden toen er plots een killerclown opdook.

Die liep het jonge meisje en haar vriendin achteraan om ze zo op stang te jagen. Eén van hen schrok zo erg dat ze op de vlucht sloegen en omvielen met de scooter, citeert Het Nieuwsblad de moeder bij de Telegraaf.

Lees ook  Michelle vecht voor haar leven nadat ze haar neus heeft laten doen in Turkije

Moeder Judy

“Mijn dochter moest naar het ziekenhuis. Hoewel ze een helm droeg, is haar arm gebroken, zijn haar jukbeenderen gebroken, heeft ze een hersenschudding en veel schaafwonden.”

Gelukkig was er ook een vriendin in de buurt. Zij belde meteen de hulpdiensten. “Mijn dochter moest naar het ziekenhuis. Hoewel ze een helm droeg, is haar arm gebroken, zijn haar jukbeenderen gebroken, heeft ze een hersenschudding en veel schaafwonden.

Ze kan zich nauwelijks wat herinneren. Het is echt verschrikkelijk, ook voor haar vriendinnetje”, vertelt moeder Judy geëmotioneerd.

Lees ook  Hij bezoekt een verlaten ziekenhuis en hoort dan plots een vreemd geluid – wat hij dan vindt is ongelofelijk!

De killerclown blijkt een jonge man te zijn maar die ontkent alles. “Hij zegt zelf dat het ging om een grap onder vrienden. Hij wilde hen laten schrikken en zegt dat hij het meisje niet eens heeft gezien”, aldus woordvoerder Martin de Wit van de politie Midden-Nederland.

“Het is enorm onhandig om dit te doen. Volgens de jongen ging het echt om een grap onder vrienden en wij kunnen hem daarvoor niet vervolgen.” De politie heeft niemand aangehouden.

Leraar middelbare school wordt zo zwaar gepest dat hij in de klas begint te huilen

Politie doet net over de Belgische grens een dramatische ontdekking: Peuter (4) zit naast het lijk te wenen