in

Killer-verpleger vermoordde minstens 86 patiënten gewoon omdat hij ervan genoot hen te reanimeren.

Als we gezondheidsproblemen hebben, schakelen we de hulp in van medische professionals. Ze beschikken over de kennis, de opleiding en de ervaring om ons weer beter te maken. We leggen ons lot en dat van onze geliefden in hun bekwame handen.

Dat is waarom het altijd alarmerend is wanneer we verhalen horen over rotte appels. De aard van hun werk vereist dat ze voor mensen zorgen – en hen niet bang maken of kwetsen.

Deze voormalige verpleger is wellicht het ergst van allemaal.

Een verpleger bekende vele van zijn patiënten vermoord te hebben met een overdosis hartmedicatie. Momenteel wordt het aantal slachtoffers geschat op 86, maar onderzoekers zeggen dat het eigenlijke cijfer veel hoger kan liggen.

Lees ook  Zo ziet Sabrina Salerno van de monsterhit ‘Boys Boys Boys’ er nu uit!

Niels Hoegel werd in 2015 eerst veroordeeld voor twee moordzaken en twee pogingen tot moord in een ziekenhuis in Delmenhorst, Duitsland.

De nu 40-jarige man bekende dat hij bij zijn patiënten opzettelijk een hartstilstand uitlokte “omdat hij van het gevoel genoot hen te kunnen reanimeren.” De verpleger kreeg een levenslange gevangenisstraf opgelegd.

Ondertussen beweert politiechef Johann Kuehme dat de doden vermeden hadden kunnen worden indien de medische directie meteen gevolg hadden gegeven aan hun vermoedens.

Lees ook  Haar 3-jarige zoontje zegt, dat hij ’s nachts stemmen hoort. Dan ontdekken ze de verschrikkelijke waarheid

Kuehme zei dat ze wellicht bewijzen hebben gevonden van nog eens 84 verdere slachtoffers. Het aantal kan nog hoger liggen, maar omdat heel wat patiënten gecremeerd werden, is het moeilijk om bewijsmateriaal te vergaren.

Hoegel was van 1999 tot 2002 aan het werk in het ziekenhuis van Oldenburg en van 2003 tot 2005 in het ziekenhuis van Delmenhorst.

Bekijk het videoverslag hieronder en DEEL dit met je vrienden!

Dít zijn de goedkoopste huizen op Funda; de binnenkant zal je nog verbazen!

Vader rent marathon met lege kinderwagen om hartverscheurende reden