in

Kevin: “Mijn vriendin wil dat ik van bil ga met haar zus. Ik heb geen idee wat ik nu moet doen!”

Reddit is een platform waar honderdduizenden mensen actief zijn en de meest bijzondere verhalen gaan daar ook regelmatig viraal. De vraag die nu vooral de ronde doet, was degene van een man die met een stevig dilemma zit. Zo vroeg zijn vriendin, waar hij al meer dan twee jaar gelukkig mee samen is, om seks te hebben met haar tweelingzus.

Het zou een verhaal kunnen zijn dat rechtstreeks uit een pornofilm komt, maar de Reddit-gebruiker zweert dat deze vraag daadwerkelijk werd gesteld door zijn lieftallige vriendin. Zij had daar overigens een heel goede reden voor want haar zus zit al enige tijd flink in de put. De man – laten we hem Drik noemen – legde uit: “Dus ik zit momenteel in een heel bizarre situatie. Ik ben momenteel al meer dan twee jaar samen met een fantastische vrouw en ik ben zeer gelukkig. Ze is aantrekkelijk, vrolijk, lief en alles wat je maar wil. We hebben een fantastische relatie. Ze heeft daarnaast ook een tweelingzus waar ze een heel goede band mee heeft.”

Lees ook
Jongeman met beperking plaatst advertentie – hij zoekt vrienden en is ‘bereid om 7 euro per uur te betalen’

“Ik doe natuurlijk ook veel dingen samen met mijn schoonzus en ik bekijk haar als mijn eigen zus zelfs,” ging hij verder. “Ze was tot voor kort al meer dan een jaar samen met een man waar ik eigenlijk niet veel van moest weten. Wat bleek? Hij bedroog haar en toen hij betrapt werd gingen ze uit elkaar. Zij was compleet kapot van deze breuk. Ze werd daarna zelfs een beetje depressief en haar zelfvertrouwen was plots onbestaand. Ik heb haar zelfs proberen te koppelen met één van mijn maten, een echte goede jongen, maar ze wou er niets van weten.”

Dirk vertelde toen hoe hij op een dag in bed lag met zijn vriendin en ze hem plots een bijzonder voorstel deed. “Ze vertelde me doodleuk dat ze het fijn zou vinden als ik seks zou hebben met haar zus,” zei hij. “Ik dacht natuurlijk eerst dat het een grapje was, maar dat was het blijkbaar absoluut niet. Ze vertelde met dat haar tweelingzus mij altijd al een knappe en toffe man had gevonden en dat ze mij ook echt vertrouwde. Mijn vriendin was ervan overtuigd dat ze zo haar tweelingzus haar zelfvertrouwen en humeur terug wat kon opkrikken.”

Lees ook
Dankzij jouw vriendin/vrouw krijg jij als man een buikje… en dit is de reden

“Mijn vriendin smeekt me bijna om het te doen”
Dirk legde uit hoe zijn vriendin en haar zus zelfs al overlegd hadden hierover en dat de zus het zelf ook volledig zag zitten. Hij zei: “Mijn vriendin verzekerde mij meerdere keren dat ze ook niet boos zou zijn en zelfs niet aanwezig zou zijn wanneer het gebeurde. Het zou ook maar één keertje zijn. Ze begon me bijna te smeken om het te doen en zei dat ik dan gewoon moest inbeelden dat ik seks met haar had. Ik ben bang dat als ik hiermee instem, het heel ongemakkelijk zal zijn als we daarna met drie samenzijn. Of misschien wordt haar zus later misschien jaloers. Wat moet ik nu in godsnaam doen?”

Zijn verhaal werd tienduizenden keren gelezen en heel wat gebruikers zeiden dat het een heel slecht idee is dat sowieso desastreus gaat aflopen. Anderen vinden dan weer dat het een leuke opportuniteit is die hij niet mag laten liggen. Aan Dirk om te beslissen… Hopelijk krijgen we dan weer een verhaal van hem te horen!

Sneeuwbom op weg naar Nederland: 20 centimeter sneeuw!

Koppel komt vast te zitten tijdens strandwandeling: man (69) overleden