in

Kerel deelt zijn snack met een orang-oetan. Hoe de aap hem bedankt, doet ons een breuk lachen.

Het is geen geheim dat apen ontzettend slim zijn en op vele manieren op ons lijken. Op het nieuws zien we vaak verhalen over apen die met mensen samenleven en een band met hen vormen. Het blijkt echter dat een aap de mens niet echt hoeft te kennen om met hen te communiceren. In deze video zien we een aap die dankbaar was voor een snack en ervoor wilde zorgen dat zijn gulle gever er ook eentje had.

Lees ook  Zwangere moeder bewaart een REUSACHTIG geheim in haar buik. Nadat ze van haar eerste puppy beviel, stokte mijn adem!

Schattig moment tussen aap en mens

Een man besloot in de dierentuin van Bali om naar de apen te gaan kijken. Bij het verblijf van de orang-oetans maakte hij een vriend en het was geen menselijke collega. De video toont hoe hij een snoepje naar de aap gooit. De orang-oetan leek erg blij met dit geschenk en wilde duidelijk iets terugdoen.

Lees ook  Als de helpers bij de dierentuin aankomen slaat ze een vreselijke lucht in het gezicht. Als ze zien wat hier gebeurt is moeten ze huilen.

Dus begon de aap zelf ook wat snoepjes naar de man te gooien. Dit bewijst dat orang-oetans niet alleen slimme, maar ook vriendelijke dieren zijn. Deze video ging helemaal viraal en verwarmde wereldwijd de harten.

Sommige commentatoren wensten dat mensen ook zo aardig voor elkaar zouden kunnen zijn. Wat vind jij?

Laat van je horen in de reacties op Facebook en DEEL dit met je vrienden!

Mama omhelst haar door kanker gevelde zoon nog een laatste keer.

Facebookbericht van Keanu Reeves doet stof opwaaien: “Niemand van ons komt hier levend uit.” Heeft hij gelijk?