in

Ken jij die witte ‘wondersponsjes’? Voor 80 cent koop je ze bij Kruidvat, je kan er zoveel mee!

Deze ‘wondersponsjes’ doen hun naam eer aan!

Er zijn van die schoonmaaktrucjes die het leven 100 keer makkelijker maken. Wist je al dat Tea Tree Olie bijvoorbeeld een waar wondermiddel is in het huishouden? En heb je die spuitbussen met WD-4o wel eens zien liggen bij de Action? Als je DIT artikel leest schaf je meteen een bus aan.

We hebben weer een nieuw superproduct voor je gevonden, namelijk witte ‘wondersponsjes’. Je ziet ze wel eens liggen bij de Kruidvat of bij de supermarkt, maar meestal loop je ze voorbij, want je hebt toch gewoon sponsjes thuis? Nou, de volgende keer dat jij die sponsjes ziet liggen sla je meteen een familievoorraad in, want die bedrieglijk simpel uitziende sponsjes zijn ware duizendpoten voorin het huishouden. Check de toepassingen hieronder maar eens:

  • Kookplaat: aangebrande vlekken op de kookplaat kunnen zeer hardnekkig zijn en vaak zeer moeilijk te verwijderen. Geen probleem met het wondersponsje! Niets schrobben en boenen, met een paar vegen heb je de vlek er al af.
  • Stickers: niets irritanter dan sticker-resten op een nieuwe aankoop. Je kan pulken wat je wil, maar die laatste hardnekkige restjes krijg je er maar niet af. Pak er eens zo’n wit sponsje bij, je zal zien dat ze in een paar seconden verdwenen zijn!
  • Schoenzolen: maak de zolen van sportschoenen en pantoffels weer als nieuw met het wondersponsje.
  • Strijkijzers: Vuile strijkijzers laten zich makkelijk met het het sponsje schoonmaken. En zónder de beschermende laag te beschadigen!
  • Muren en deuren: je weet vaak niet waar ze vandaan komen maar ze zijn er wel, die vuile vlekken op muren en deuren. Ze zijn meestal erg moeilijk schoon te maken. Toch lost het geweldige wondersponsje deze vlekken in een veeg op. Let wel op dat je niet te hard schrobt op muren, zo tast je de verf niet aan.
  • Watervaste stiften: het wondersponsje heeft absoluut geen problemen met stiftmarkeringen, ook niet als deze gemaakt zijn met watervaste, permanente stiften.
  • Kalkvlekken op kranen en gootstenen: ze zijn niet te vermijden. Ook hier helpt het wondersponsje je om dat varkentje te wassen. Je hebt er zelfs geen schoonmaakmiddel bij nodig!
Lees ook  Ajuinen verhelpen een hoop kwalen. Hier heb je 12 toepassingen die je nog niet kende!

Heb jij nog meer supertips om het wondersponsje te gebruiken? Deel ze met ons in de reacties! 

Heb je deze spuitbus ook wel eens bij de Action zien liggen? Als je weet wat je er allemaal mee kan ga je ‘m meteen kopen!

Verdachte jongen (16) in zaak Savannah was nooit op school: Hij spijbelde graag..