in

Ken je iemand die rookt? Geef hem of haar zeker deze fantastische tip door!

Mocht je het nog niet gehoord hebben: roken is ongezond. Het is direct verbonden met een hele resem ziektes waarvan sommige fataal: kanker, hoge bloeddruk, beroerte, hartziekten, chronische bronchitis, impotentie, oogproblemen, enzovoorts.

Het is niet gemakkelijk om het roken op te geven maar het lichaam herstelt wonderwel zeer snel eens iemand stopt met roken.  Mensen die tien jaar gestopt zijn hebben zich volledig hersteld van alle schade die ze zich hadden berokkend.

Het drankje dat we je vandaag voorstellen heeft slechts enkele ingrediënten. Maar het effect is indrukwekkend: je klaart je longen ermee uit en voelt je beter dan ooit.

Roken is niet cool meer. De jaren van rokende helden zijn voorbij. De wetenschap heeft aangetoond dat roken desastreus is voor het lichaam. Roken is nu niet meer dan een vieze en onaantrekkelijke gewoonte.

Volgens het Centrum voor Ziektebestrijding zijn er meer dan 16 miljoen mensen in de VS alleen die leven met een aandoening als gevolg van roken. Voor elke persoon die overlijdt aan roken zijn er 30 die leven met gezondheidsproblemen omwille van hun verslaving.

Lees ook  Zo ziet de knappe dochter van Patty Brard er tegenwoordig uit:

Zij die stoppen zien de gezondheidsproblemen als sneeuw voor de zon verdwijnen. Longen worden weer sterk, ze krijgen een groter stembereik, smaak gaat erop vooruit en de bloeddruk wordt weer helemaal normaal na verloop van een maand. De verhoogde kans op kanker verdwijnt.

Toch hebben ex-rokers vaak nog een laag smurrie in hun longen zitten en dat kan nog steeds voor problemen zorgen. Gelukkig bestaat er een recept om je longen schoon te maken.

Je hebt nodig:

  • 2 eetlepel kurkuma
  • een stukje gember ter grootte van een duim
  • een halve ajuin
  • twee kopjes suiker
  • een liter water

Zo maak je het drankje:

Giet het water en de suiker in een pot en breng aan de kook. Snij de ajuin in stukken en doe hetzelfde met de gember. Voeg ze toe aan het kokende water. Voeg dan de kurkuma toe en verlaag de vlam. Laat rustig doorkoken tot de helft van het water verdampt is. Laat dan afkoelen. Steek de mengeling daarna in de koelkast. Drink van deze bereiding twee eetlepels op een nuchtere maag en herhaal dit elke ochtend. Doe hetzelfde voor je gaat slapen. Je voelt je in enkele dagen veel beter.

Lees ook  Dit is het eerste waterpark ter wereld voor kinderen met een handicap

De ingrediënten zijn geen onbekenden in homeopathische kringen. Kurkuma heeft veel omega 3 en staat bekend als anti-kanker en ontstekingswerend middel. Het bevat ook veel vitaminen een mineralen. Ajuin heeft ook anti-kankereigenschappen en geeft je immuniteit een boost! Gember wordt al eeuwen gebruikt om de longen schoon te maken.

Laat ons weten wat je denkt van deze bereiding en hoe het gaat met je sinds je stopte met roken. Hou vol!

Deel dit artikel met je familie en vrienden op Facebook.

Hij ziet hoe een koe in het midden van een veld instort. Als hij ziet waarom weigert hij van haar zijde te wijken.

Als de dokter dit uit de darmen van haar kat haalt, staat ze met grote ogen te kijken. Het was allemaal haar eigen schuld!