in ,

Kattenliefhebbers opgelet: Een bed die tevens een doolhof is voor katten

Natuurlijk wil jij als kattenliefhebber het allerbeste voor je kat. Je probeert er alles aan te doen om je liefste poezenbeest het naar de zin te maken.

Vaak gaat dit gepaard dat katten overal in huis zijn toegestaan, dus ook in de slaapkamer. Een bedrijf uit Colombia denk een gat in de markt te zien en ontwikkelde een bed dat tegelijk een doolhof voor katten is.

Lees ook  Einde hondenbelasting in Nederland in zicht: ‘Meerderheid Kamer is voor afschaffing’

De droom van een kat is natuurlijk om lekker dicht bij het baasje te kunnen zijn en lekker te spelen, dus met dit bed sla je direct 2 vliegen in 1 klap.

Het bed bestaat uit een stevig houten frame die dient als bed ombouw en stevig genoeg is voor het matras. Het frame an sich is een doolhof waar katten flink kunnen huishouden. Daarnaast zijn er meerdere uitgangen aanwezig waardoor ze gelukkig niet echt kunnen verdwalen.

Lees ook  'Mensen die veel vloeken zijn intelligent'

Het Gatrimonial Bed is verkrijgbaar vanaf 2.120.000 colombiaanse Peso’s wat neerkomt op zo’n 500 euro. Wellicht ietwat onhandig om het bed helemaal vanuit Colombia over te laten komen, maar voor de handige doe-het-zelver een leuke uitdaging!…

Loslopende hond valt meerdere mensen aan in Almelo, vrouw gewond

Marokkaanse kleuter Rayan (5) uit put gehaald, maar niet meer in leven