in

Katja: “Ik wil minstens 15 keer per week van bil gaan”

Een model heeft zich openlijk uitgelaten over haar s*ksleven – en hoe ze de lat legt op minimaal 15 kinky sessies per week. Katja Krasavice zei ook dat ze al haar vriendjes die niet meer dan twee keer per dag s*ks met haar wilden, aan de deur heeft gezet. Duidelijkheid boven alles!

De rondb*rstige AlleenFans-bom verdient een fortuin, want naar verluidt heeft ze een nettowaarde van meer dan 7 miljoen euro. Maar de in Tsjechië geboren influencer, die in Duitsland woont, neemt niet zomaar genoegen met een man. Ze heeft iemand nodig die haar minstens 15 keer per week ‘pleziert’. In een livestream op Instagram onthulde Katja haar eisen.

Lees ook
Hilarisch: vrouw bestelt eten zodat bezorger spin kan weghalen

“Doen ze het geen 15 keer per week, dan vliegen ze buiten!”
Ze zei: “Als ik een relatie heb en mijn vriendje doet het geen 15 keer per week met me, dan maak ik het uit! Het zal altijd zo blijven. Hij moet altijd klaar zijn om met me te vrijen.” Katja heeft 3,7 miljoen volgers op Instagram en nog eens 3,1 miljoen op TikTok. Eerder vertelde Katja op het Online Marketing Rockstars Festival (OMR) dat ze maandelijks meer dan 90.000 euro verdient met AlleenFans.

Lees ook
Bewezen: zingen met collega’s zorgt voor minder stress op het werk

“Ik verdien elke maand een fortuin”
Ze zei: “Sinds ik dit platform heb, verdien elke maand een fortuin! Ik ben de meest succesvolle vrouw in Duitsland op het platform.” Katja staat bekend om haar s*xy fotoshoots en provocerende mediaoptredens. Ze was in 2018 zelfs te zien in Celebrity Big Brother in Duitsland, waar ze zesde werd.

Vader Patrick schuldig aan misbruik van dochter, maar hoeft niet de cel in

Anneken (53) stierf op pechstrook en lag zes uur lang in haar auto