in

Kat gered van de dood – dierenarts beseft dat het een speciaal talent heeft om voor andere dieren te zorgen

De kat Radamenes werd naar een dierenkliniek gebracht met een tragisch doel: sterven.

Hij was namelijk erg ziek en zijn eigenaar wilde dat hij niet meer zou lijden.

Maar Radamenes was niet voorbestemd om te sterven – hij had nog minstens 9 levens over.

Radamenes woont in Bydgoszsz, in Polen, en was al een tijdje ziek toen hij naar de dierenarts werd gebracht enkele jaren geleden. Zijn baasje vond het welletjes en vroeg aan de dierenarts om hem een spuitje te geven.

Maar toen de dierenarts de kat hoorde grommen, zag ze het als een teken. Ze besloot om de kat nog een kans te geven, en ze begonnen aan een behandeling om zijn gezondheid in orde te brengen.

Lees ook  12 walvissen werden dood op een strand aangetroffen. Onderzoek op hun dode lichamen bracht een bittere waarheid aan het licht

In wat leek op een mirakel, verbeterde de gezondheid van Radamenes aanzienlijk, en de oude kat was plots gezond en wel. Maar het verhaal eindigt daar niet.

De dierenarts merkte dat Radamenes de neiging had om andere dieren in de kliniek te knuffelen en te wassen. Het leek wel alsof hij perfect begreep dat ze comfort en liefde nodig hadden tijdens hun lijden.

Hij leek zelfs extra betrokken en lief bij dieren die een zware operatie hadden ondergaan.

Lees ook  Moet Nederland een officiële register krijgen voor dierenmisbruikers! Zodat ze nooit meer een ander dier kunnen kopen!

De dierenartsen in de kliniek beweren dat Radamenes handelt als een echte verpleger, en ze zouden hem graag full-time inlijven.

Ik vind dit een geweldig idee! Wie is beter dan het helpen van andere dieren in een dierenkliniek, dan een kat die helemaal hetzelfde heeft meegemaakt?

Het verhaal van Radamenes ging het internet rond en verscheen zelfs in internationale media. Hij werd door duizenden mensen over de hele wereld bewierookt.

Radamenes is het levend bewijs dat katten niet alleen aan zichzelf denken, en wel degelijk empathische dieren zijn.

Deel aub dit verhaal om hulde te brengen aan dit prachtige dier!

Deze vrouw ziet er tot aan haar navel normaal uit. Maar je gelooft je ogen niet als je een foto van haar hele lichaam ziet!

Dochter van familie is stervende – dan neemt de oppas een beslissing die tranen over mijn wangen doet stromen