in

Kannibaal: Ik sneed zijn jongeheer af, aten het samen op

Hij staat bekend als een van de beruchtste moordenaars van Duitsland. Deze week deed hij zijn verhaal in een interview met Barcroft TV.

Het was in maart 2001 dat Armin Meiwes een advertentie zag op internet waarin „een jonge, goed gebouwde man, die graag opgegeten wil worden” beschreven stond. Dat was precies wat hij zocht!

Bizar verhaal
De 42-jarige computeringenieur uit Rotenburg doet zijn bizarre verhaal in de documentaire ‘Docs: Interview with a Cannibal’ (in Nederland helaas niet beschikbaar).

Meiwes werd uiteindelijk de eerste Duitser in de geschiedenis die werd veroordeeld ‘moord voor seksuele bevrediging’.

In de documentaire vertelt Meiwes hoe hij uiteindelijk een ontmoeting regelde met iemand die op de advertentie reageerde.

Hij nam die man mee naar zijn boerderij, doodde hem en at hem op. En dat alles legde hij vast op camera.

Beelden daarvan worden in de documentaire overigens niet getoond, omdat de makers de beelden als „te schokkend” beoordeelden.

Lees ook
Politie trekt rennende rukker van strand af

Meiwes beschrijft in de docu een traumatische ervaring. Op zijn vijfde liet zijn vader het gezin in de steek; niet lang daarna gevolgd door zijn twee halfbroers.

Daardoor werd Meiwes de man in het huis. Na de dood van zijn moeder kwam hij op internet in chatrooms terecht, waar hij sprak over kannibalisme en waar mensen zichzelf aanboden om opgegeten te worden.

Meiwes ontmoette die mensen en speelde met hen rollenspellen. Maar niemand wilde ook echt opgegeten worden en dat was wel de droom die Meiwes inmiddels had. Tot hij de 43-jarige Bern Brandes ontmoette.

Perfect slachtoffer
In een interview vanuit de cel vertelt Meiwes over het moment dat Brandes uit de trein stapte: „Ik was nerveus en opgewonden”, herinnert hij zich.

De twee hadden s*ks in het huis van Meiwes, maar dat was voor Brandes niet genoeg: „Hij wilde levend opgegeten worden.”

Daarop slikte Brandes twintig slaaptabletten en een halve fles schnapps. Meiwes sneed zijn penis eraf, bakte het en vervolgens aten ze het samen op.

De ochtend erna doodde Meiwes Brandes definitief door hem de nek door te snijden

Lees ook
Meisje (12) gestorven als gevolg van luizenplaag – Ouders grepen bewust niet in!

. Daarna sneed hij Brandes in stukjes, stopte die delen in de vriezer en begroef zijn skelet in de tuin. „Ik had de tafel mooi versierd met kaarsen.”

Levenslang
De kannibaal, die inmiddels vegetariër is geworden, weet nog goed dat hij de eerste hap nam: „Het was natuurlijk heel vreemd.

Het was een gevoel dat ik niet kan omschrijven. Al 40 jaar lang verlangde ik ernaar, droomde ik erover.

En nu had ik het gevoel dat ik eindelijk de perfecte innerlijke connectie met hem kon ervaren door zijn vlees. vlees smaakte naar varken, maar dan sterker.”

Hij genoot nog tien maanden lang van het vlees van Brandes, tot de politie een dubbele bodem in zijn vriezer ontdekte.

Meiwes beweerde nog wel dat het om wild varken ging, maar hij werd aangehouden en een rechtszaak was het gevolg.

Hij werd in 2004 veroordeeld voor doodslag, maar een jaar later werd hij opnieuw berecht en werd hij bestraft voor moord. In 2006 werd hij veroordeeld tot levenslang.

47-jarige Patricia wil dolgraag een sexy TikTok-ster worden, kijken jullie even mee?

Cornflakesverslaafde: Dit wordt mijn dood