in

Juultje Tieleman en Hunkemöller werken samen, en dat levert spannende foto’s op

We kennen Juultje Tieleman allemaal als de influencer waar iedereen wel een beetje verliefd op is. Ze is the girl next door, maar tegelijk ook een femme fatale waar je hartkloppingen van krijgt als je in haar ogen kijkt. En als dat nog niet genoeg is gaat ze ook nog eens een samenwerking aan met lingeriebedrijf Hunkemöller! Daar willen wij meer van weten.

Juultje Tieleman heeft een grote fanbase op Instagram
Met bijna een miljoen volgers op Instagram hoeft deze bloedmooie meid niet om aandacht verlegen te zitten. Hunkenmöller ziet uiteraard kansen door de grote fanbase van Juultje en is een samenwerking aangegaan met de influencer, en dat hadden ze wat ons betreft veel eerder moeten doen! Haar instagram-account bereik je door op deze knop te rammen

Lees ook
Taila (25) had een topvakantie: ”In tien dagen met 22 mannen geslapen”

De samenwerking met Hunkenmöller is ons niet in de koude kleren gaan zitten en daarom plaatsen we wat prachtige foto’s van Juultje en de uitermate kwalitatief goede producten van het lingeriebedrijf onder dit artikel (we love her insta-stories) En ach, waarom niet? Om het te vieren plaatsen we er ook nog even een paar kwalitatief goede Instagram-foto’s van deze schoonheid bij.

Lees ook
Grote kans dat ik jullie man of vriend al in mijn bed heb gehad, zegt dame van plezier

Omdat beelden meer zeggen dan 1000 woorden:

We kunnen geen genoeg van haar krijgen, dus doen we deze er ook maar bij:

Vrouw opgepakt nadat ze gezichtje van kleuter met bleekwater zou gewassen hebben

Enorme dildo 5 dagen vast in achterwerk man