in

Jury hoort iets achter hun rug – wanneer ze zich omdraaien, zijn ze sprakeloos

Net zoals bij alle talentenshows wandelt de kandidaat op het podium en doet hij zijn ding. In het bekende Britain’s Got Talent, kwam de 33-jarige Nicholas Bryant aan bod met het nummer “Don’t Stop Me Now”, een cover van Queen. De man neemt plaats achter zijn piano en begint met spelen. En dan gebeurt iets ongelofelijks.

Plots komt een vrouw op het podium met haar viool. Nietsvermoedend lijkt het alsof deze vrouw deel uit maakt van de act, tot plots in het publiek een groep muzikanten opstaat. Mét elk een blaasinstrument. De juryleden schrikken en zijn uitermate verrast natuurlijk, maar er komt meer! Meer en meer muzikanten schieten als paddenstoelen uit de grond. Nu is de jury pas echt sprakeloos. Maar alsof dat nog niet genoeg is, duiken er boven hen in de balkons nog een groep zangers en zangeressen tevoorschijn en een elektrische gitaar. Echt te gek.

Lees ook  Dader dreigde vrijuit te gaan voor verkr*chting meisje (2), tot iemand zijn handen beter bekeek

Dit was duidelijk geen gewone kandidatuur vermoeden we, maar een perfect uitgevoerd optreden van een verspreid orkest bestaande uit tientallen muzikanten, zangers en de dirigent. Bekijk de video hieronder:

Een blond meisje steekt haar hand in een pop. Het publiek gaat uit z’n dak!

Deze man vriest afwasmiddel in.. Ik wist niet dat je dit kon gebruiken voor de warme dagen!