in

Josiah overlijdt tragisch onderweg naar eigen verjaardagsfeestje

Het hartverscheurende verhaal van de pas driejarige Josiah Toleafoa uit San Diego, Verenigde Staten, heeft diepe indruk gemaakt. Het jongetje was jarig, maar heeft helaas zijn kinderfeestje nooit mogen meemaken.

Een feestelijke dag verandert in een nachtmerrie
Als ouders is er niets belangrijker dan je kind het gevoel te geven dat hij of zij geliefd en gewaardeerd wordt. De familie Toleafoa had dan ook groots uitgepakt om de derde verjaardag van hun kleine Josiah te vieren. Ze hadden een feest georganiseerd in Play City, een overdekte speeltuin waar hij samen met zijn vriendjes een geweldige dag zou hebben.

Lees ook
Agent waarschuwt om niet naakt te lopen en te masturberen: ‘Opgewonden van de zon? Blijf thuis’

Een tragisch ongeluk
Helaas veranderde de dag in een regelrechte nachtmerrie voor iedereen die van Josiah hield. Vlak voordat het jarige jongetje het kinderfeestje kon betreden, werd hij aangereden door een auto. Dit afschuwelijke incident speelde zich af voor de ogen van zijn moeder.

Een getuige beschrijft hoe de moeder van Josiah wanhopig huilde, terwijl medisch personeel er alles aan deed om het leven van het kind te redden.

Ondanks alle inspanningen bleek bij aankomst in het Rady Children’s Hospital dat Josiah het niet had overleefd.

Steun uit de gemeenschap
De bestuurder van het voertuig was diep geschokt en heeft volledig meegewerkt aan het onderzoek. Uit tests is gebleken dat er geen sprake was van drugs- of alcoholgebruik.

Lees ook
André Hazes heeft nieuwe vriendin, en ze heet alweer Sarah

Om de begrafeniskosten te dekken, heeft de familie een crowdfundingsactie opgezet. Op de GoFundMe-pagina staat het volgende te lezen: “Josiah bracht de hele familie samen. Zijn stralende glimlach bracht ons vreugde. Ik weet zeker dat hij een verschil zou hebben gemaakt in de wereld”, aldus Tatiana Toleafoa, die zichzelf identificeert als zijn tante.

Solidariteit van Play City
De eigenaar van Play City heeft besloten om de familie te ondersteunen. Hij doneert een bedrag van $2.000 aan de nabestaanden om hen te helpen in deze moeilijke tijd.

Agent waarschuwt om niet naakt te lopen en te masturberen: ‘Opgewonden van de zon? Blijf thuis’

Hitsige vrouw doet aan zelfbevrediging in de Ikea: Agenten ter plaats