in

Jongste kind heeft grootste kans om later miljonair te worden

Ben jij de jongste in de familie? Dan hebben wij super goed nieuws voor jou! Want onderzoek heeft namelijk aangetoond dat jij de meeste kans hebt om miljonair te worden! En dan te bedenken dat de jongste vaak ook het pispaaltje is.

Onderzoekers van de universiteiten van Birmingham en Reading hebben met hun onderzoek aangetoond dat de jongste uit een gezin zonder een zakelijke geschiedenis, de meeste kans heeft om miljonair te worden en een miljoenen imperium om te bouwen.

Lees ook  Barbara (33) werd vermoord door haar ex, die de moord op zijn moeder kopieerde

Het onderzoek werd bij 6300 Britten (mannen en vrouwen) geboren uit 1970 en met broers en zussen leefden afgenomen. Hier uit bleek dat wanneer je 1 oudere broer of zus in het gezin had, de kans 49% was dat jij op 38 jarige leeftijd ondernemer zou zijn.

Wanneer je meerdere oudere broers of zussen had was de kans dat de jongste een succesvolle ondernemer werd 43%. Randvoorwaarden is wel dat het gezin geen zakelijk verleden heeft. Wanneer dit namelijk wel het geval is, dan hebben de oudste en de middelste meeste kans om succesvol ondernemer te worden.

Lees ook  Vrouw heeft haar haar in geen 6 maanden gewassen of gekamd. 8 uur later is ze onherkenbaar

Recent onderzoek wijst uit: Mannen zijn net wat ‘zieliger’ bij een verkoudheid dan vrouwen!

Deze wekker geeft je een elektrische shock als je niet wakker wordt.