in

Jongetje krijgt staande ovatie van klasgenootjes na zijn laatste chemobehandeling

Een jongetje in de Amerikaanse staat Ohio kreeg een staande ovatie van zijn klasgenootjes nadat ze hoorden dat hij kanker had verslagen.

De zesjarige John Oliver Zippay, ook bekend als J.O, vocht de drie jaar tegen leukemie. Een tijdje geleden kreeg hij zijn laatste chemobehandeling.

Toen hij na de kerstvakantie terugkeerde op de St. Helen Catholic School werd hij door zijn klasgenootjes en leraren opgewacht. Als hij door de gang loopt krijgt hij een staande ovatie.

“Het was moeilijk om hem een tijd te missen, maar de klas was zo blij toen hij weer terugkeerde,” vertelde de directeur Patrick Gannon aan FOX 8.

Lees ook  “Stiefvader van Sarah van Soelen had relatie met André Hazes willen hebben!”

J.O was pas drie jaar oud toen hij met acute lymphoblastic werd gediagnosticeerd in 2016. Hij verbleef 18 dagen in het ziekenhuis en kreeg drie jaar lang chemotherapie.

“Hij had een poortkatheter in zijn borst, dus hij kon drie jaar lang geen inspanningen leveren. Dus het was moeilijk voor hem, om niet aan gym deel te nemen en dat soort dingen,” vertelde zijn vader John Zippay.

Zijn ouders vertelden dat zijn strijd met leukemie betekende dat hij geen kans kreeg om een heleboel dingen te doen, Nu krijgt hij die kans!

Lees ook  Zien: Mark Rutte heeft coronavaccinatie laten zetten

“Je wil dat voor je kind, opgroeien en vuil worden en buiten spelen en plezier hebben en we hadden hem in een bubbel dus we zijn nu opgewonden. We kijken naar de toekomst uit en om onze kleine jongen terug te hebben,” vertelde zijn moeder Megan.

Wat een geweldig nieuws! We wensen de kleine J.O heel veel sterkte en hopen dat hij elke dag lekker gaat ravotten met zijn vriendjes!

Twee mannen aangehouden om dode hond met tiewrap om poten

Agenten rijden hert dood en hervatten wilde achtervolging met rokende auto in Brummen