in

Jongetje (6) met taaislijmziekte overwint coronavirus.

Een zesjarige jongen met taaislijmziekte herstelde succesvol van het coronavirus. Joseph Bostin uit Clarkville in de Amerikaanse staat Tennessee glimlachte in de camera en vertelde: “Ik ben een taaislijmziekte krijger en ik versloeg Covid-19.”

De dappere jongen werd vorige maand ziek nadat hij het virus kreeg. Zijn mama Sabrina was doodsbang omwille van zijn zo al slechte gezondheid.

Lees ook  Danielle (22) biedt haar maagdelijkheid te koop aan: “Beste wat me kan overkomen"

Omdat Joseph taaislijmziekte heeft, behoort hij tot een risicogroep en de symptomen van het coronavirus kunnen voor hem dodelijk zijn. Taaislijmziekte is een genetische aandoening dat de longen en andere organen aantast. Patiënten hebben dikke slijmen die de longen kunnen verstoppen en het moeilijk maken om te ademen.

Lees ook  “Liefste papa, ze noemen me een hoer!”, zegt de 14-jarige huilend. Deze video beweegt miljoenen mensen tot tranen toe.

Gelukkig begonnen zijn symptomen snel af te nemen en na enkele dagen had hij geen koorts meer. Mama Sabrina schreef op 27 maart: “Hij werd eindelijk koortsvrij wakker en sliep beter dan vorige nacht en wij ook!”

Utopia-Franny showt killerbody in bikini

‘Kwetsbare’ kinderv*rkrachter stap dichter bij vrijlating om hem te beschermen tegen corona.