in

Jongetje 5 in gezicht gebeten door hond: Eigenaren lopen snel door

Een vijfjarig kind werd op zondagochtend in Didam, Gelderland, aangevallen door een hond en liep verwondingen aan het gezicht op, zo deelde de politie op maandag via sociale media mee. Het incident deed zich voor rond 11:45 uur ’s ochtends in de Koolmeesstraat, terwijl het kind buiten aan het spelen was.

De politie is momenteel op zoek naar de eigenaars van de hond. Volgens hun informatie gaat het waarschijnlijk om een man en vrouw die zondagochtend met twee honden langs de Koolmeesstraat wandelden. Na het incident verlieten ze de plaats zonder zich bekend te maken of het kind naar huis te brengen, en ze vervolgden hun weg in de richting van de Zuiderlaan, aldus de politie.

Lees ook
Rukverslaafde Wouter: ‘ Heb het 2 dagen maximaal kunnen volhouden ’

De politie heeft een beschrijving van het koppel verspreid. De man heeft verschillende tatoeages op zijn nek, been en arm of hand. De vrouw heeft bruin haar. Volgens het jonge slachtoffer lijken ze van Nederlandse afkomst te zijn. Het koppel had op zondagochtend twee honden bij zich: een grote bruine hond en een kleine witte hond met rimpels.

Lees ook
“Ik ben 53 jaar ouder dan mijn vriendje en samen verdienen we een pak geld met pikante filmpjes!” (foto’s/video)

Agenten hebben in de omgeving navraag gedaan om te achterhalen of iemand de combinatie van deze twee personen met de twee honden herkent, maar tot dusver zonder succes. Personen met meer informatie over dit tweetal worden verzocht contact op te nemen met de politie via het telefoonnummer 0900-8844.

Het jonge slachtoffer is na de aanval naar het ziekenhuis gebracht en is inmiddels weer thuis. Volgens de politie maakt hij het gezien de omstandigheden goed.

2 vriendinnen plegen zelfmoord door te springen van 15e verdieping

Kind springt uit het raam na aanslag op woning