in

Jongetje (4) met kanker wil dood omdat volwassenen hem pesten vanwege zijn gewicht.

Een verdrietige mama onthulde hoe haar kleine jongen, die aan een levensbedreigende aandoening lijdt, gepest werd door volwassenen.

De 4-jarige Banner Sears kreeg in juni van vorig jaar de diagnose van ROHHAD (een aandoening waarbij obesitas snel optreedt in combinatie met hypoventilatie en disregulatie van het autonome zenuwstelsel door een verstoring van het hormoonevenwicht).

Dat betekent dat Banner nu 32 kilogram weegt, bijna het dubbel van het gemiddelde gewicht van zijn leeftijdsgenoten.

Wat Lyndsay echter nog meer choqueerde, was dat er blijkbaar volwassenen waren die hem hiermee treiterden. Ze zegt dat volwassenen gemene grappen en opmerkingen maakten.

“Mensen kunnen zo wreed zijn”, legde Lyndsay uit en haalde een situatie aan waarin iemand weigerde om hem snoepjes te geven tijdens trick or treat.

Lees ook  Toen dit meisje het podium opkwam wist niemand dat ze de jury aan het huilen zou brengen. Wauw!

Een andere keer “begon een vrouw naar hem te wijzen en blies haar gezicht op, terwijl hij een donut aan het eten was.”

“In 2019, in een tijd waarin er zoveel zichtbare ziektes zijn, schokte het me dat een volwassene zich zo kan gedragen”, zei de moeder van twee.

“Hij is gewoon een klein kind en hij begrijpt het niet, wat een geluk is, maar mensen zijn gewoon zo ontzettend wreed.”

De aandoening van Banner is zo zeldzaam dat volgens de ROHHAD Association slechts 100 kinderen ter wereld het hebben. Patiënten met de diagnose zouden naar verluidt in hun tienerjaren of vroeg in hun twintig overlijden.

De eerste symptomen van het syndroom begonnen zich te manifesteren in februari 2018 toen de vierjarige plotseling snel begon bij te komen. Vanaf dat moment werd hij zwaarder en zwaarder. Daarna moest hij omwille van een virale infectie zes maanden in het ziekenhuis verblijven.

Lees ook  Foto’s van uiterst zeldzame tweelingen gaan viraal om de prachtige reden Lisa

In december vorig jaar moest Banner een operatie ondergaan om een tumor te verwijderen, gevolgd door chemotherapie.

Niettemin is Banner altijd vreugdevol en opgewekt gebleven. Dit jaar zal hij naar school gaan en Lyndsey hoopt dat hij daar meer zelfvertrouwen zal kweken.

De familie van Banner richtte een GoFundMe-pagina op om hen te helpen met de medische rekeningen.

Blijven vechten, Banner! En trek je maar niets aan van wat die gemene volwassenen over je zeggen. Je bent perfect zoals je bent!

Sylvie Meis staat stil bij haar gevecht tegen borstkanker.

Linda de Mol onherkenbaar!