in ,

Jongens laten dodelijke spin bijten in de hoop Spiderman te worden

Drie jongens (8, 10 en 12 jaar oud) uit Chayanta, Bolivia hebben zich eerder deze maand laten bijten door een spin in de hoop Spiderman te worden.

De broertjes lieten zich bijten door de zogenoemde ‘zwarte weduwe’. De spin, die vooral voorkomt in de Verenigde Staten en Mexico, kan gemeen bijten.

Het gif van de spin kan voor fysieke gevolgen, variërend van zweten tot verlammingsverschijnselen. In een aantal gevallen overleed een slachtoffer na de beet van de spin.

Lees ook  Verschillende onderzoeken tonen aan dat kale mannen intelligenter en aantrekkelijker zijn! Ben jij het hier mee eens?!

Volgens El Diario liet het drietal zich op 14 mei bijten. De jongens waren hun moeder aan het helpen toen zij kort uit het zicht verdween.

De drie ontdekten toen de zwarte spin en besloten zich te laten bijten. Ze daagden het dier uit door het te prikken met een stok, zo meldden Boliviaanse autoriteiten.

Naar het ziekenhuis
Nadat de drie gebeten waren door de spin moesten ze huilen. Hun moeder kwam terug om te zien wat er aan de hand was, waarna ze de jongens naar een lokaal medisch centrum bracht.

Lees ook  Opa (70) krijgt 60 maanden cel voor ver krachting kleindochtertje: “Ik dacht dat ze ook wilde”

Volgens Telemundo vertoonden de jongens klachten als spierpijn, zweetaanvallen, koorts en rilden ze.

De jongens werden de volgende dag naar het kinderziekenhuis in La Paz gebracht, waar ze succesvol zijn behandeld. Uiteindelijk werden ze op 20 mei ontslagen uit het ziekenhuis.

De Boliviaanse autoriteiten hebben het verhaal aangegrepen om ouders te waarschuwen: “Voor kinderen is alles echt, ook films zijn echt.”

Bosniër bouwt draaiend huis om echtgenote te plezieren: “Nu kan ze zelf kiezen wat ze ziet als ze door het raam kijkt”

School vraagt 2000 euro voor schoolreisje