in ,

Jongens laten dodelijke spin bijten in de hoop Spiderman te worden

Drie jongens (8, 10 en 12 jaar oud) uit Chayanta, Bolivia hebben zich eerder deze maand laten bijten door een spin in de hoop Spiderman te worden.

De broertjes lieten zich bijten door de zogenoemde ‘zwarte weduwe’. De spin, die vooral voorkomt in de Verenigde Staten en Mexico, kan gemeen bijten.

Het gif van de spin kan voor fysieke gevolgen, variërend van zweten tot verlammingsverschijnselen. In een aantal gevallen overleed een slachtoffer na de beet van de spin.

Lees ook  Moeder laat het been van haar dochter amputeren. De reden hiervoor doet je versteld staan.

Volgens El Diario liet het drietal zich op 14 mei bijten. De jongens waren hun moeder aan het helpen toen zij kort uit het zicht verdween.

De drie ontdekten toen de zwarte spin en besloten zich te laten bijten. Ze daagden het dier uit door het te prikken met een stok, zo meldden Boliviaanse autoriteiten.

Naar het ziekenhuis
Nadat de drie gebeten waren door de spin moesten ze huilen. Hun moeder kwam terug om te zien wat er aan de hand was, waarna ze de jongens naar een lokaal medisch centrum bracht.

Lees ook  Man scheurt met 216 kilometer per uur over A27

Volgens Telemundo vertoonden de jongens klachten als spierpijn, zweetaanvallen, koorts en rilden ze.

De jongens werden de volgende dag naar het kinderziekenhuis in La Paz gebracht, waar ze succesvol zijn behandeld. Uiteindelijk werden ze op 20 mei ontslagen uit het ziekenhuis.

De Boliviaanse autoriteiten hebben het verhaal aangegrepen om ouders te waarschuwen: “Voor kinderen is alles echt, ook films zijn echt.”

Bosniër bouwt draaiend huis om echtgenote te plezieren: “Nu kan ze zelf kiezen wat ze ziet als ze door het raam kijkt”

School vraagt 2000 euro voor schoolreisje