in

Jongen ziet hoe papa zijn moeder bedriegt – maar als mama beseft wat de jongen zegt … Oeps!

Het is altijd belangrijk om het volledige verhaal over iets te horen. Zo niet kan het wel eens erg fout aflopen. Dit is zo’n verhaal.

Jantje ziet de auto van papa voorbij de speeltuin rijden en in de bosjes verdwijnen. Nieuwsgierig volgt hij de auto en ziet papa en tante Jane een “gepassioneerd moment” delen.

Jantje vond dit zo spannend en kon zich nauwelijks bedwingen toen hij thuis was aangekomen. Opgewonden begon hij het aan mama te vertellen.

“Mama, mama, ik was in de speeltuin, en papa en …” Mama zegt hem om even te kalmeren, maar wil toch het verhaal horen.

Lees ook  De dochter legt uit over het maandverband in de schoenendoos – en haar moeder begint te brullen van het lachen

Dus vertelt Jantje haar. “Ik was in de speeltuin en zag de auto van papa met tante Jane in de bosjes verdwijnen. Ik ging kijken en papa gaf Jane een vette zoen. Dan hielp hij haar shirt uitdoen en Jane deed de broek van papa uit. Dan ging papa op de zetel liggen, en dan …”

Op dat moment snoerde mama hem de mond en zei: “Jantje, dit is zo’n interessant verhaal. Ik stel voor dat je de rest spaart voor het avondmaal. Ik wil de blik op het gezicht van papa zien als je het vanavond vertelt.”

Aan de eettafel vraagt mama aan Jantje om zijn verhaal te doen.

Lees ook  Een van de ergste pedo's van Groot-Brittannië ‘vermoord’ in cel

“Nou, ik was in de speeltuin en zag de auto van papa met tante Jane in de bosjes verdwijnen. Ik ging kijken en papa gaf Jane een vette zoen. Dan hielp hij haar shirt uitdoen en Jane deed de broek van papa uit. Dan ging papa op de zetel liggen, en dan deden papa en tante Jane hetzelfde dat mama en oom Jack deden toen papa bij het leger was.”

Mama viel bijna flauw!

Soms moet je naar het hele verhaal luisteren voor je iemand onderbreekt …

DEEL dit als je gelachen hebt!

Baby ziet zijn ouders voor de eerste keer en zijn reactie spreekt voor zich.

Man die zijn pasgeboren dochtertje dood sloeg, werd dood aangetroffen in de gevangenis.