in

Jongen van 7-jaar vraagt artsen om hem te laten sterven je zal nooit geloven waarom

Voordat ik kinderen had begreep ik niet echt wat echte liefde was. Door het krijgen van kinderen veranderde dit en er is niet een ding wat ik zou doen voor ze!

Als er iets gebeurd met mijn kinderen zou ik niet weten wat ik zou doen. Zelfs ze naar school brengen en daar achter laten maakt me een beetje paniekerig. Dat terwijl ze veilig op school zijn en een leuke tijd hebben.

Moeder Zhou maakte iets mee dat geen enkele moeder ooit zou moeten mee maken. Toen haar zoon Chen maa vijf jaar oud was ontwikkelde hij een hersentumor.

Zhou bleef constant aan haar zoons zijde. Jammer genoeg duurde het niet lang voordat er een ware nachtmerrie ontstond. Zhou was namelijk ook ziek en er was een nier ziekte ontdekt bij haar. Moeder en zoon waren nu kamergenoten in het ziekenhuis.

Lees ook  Vrouw ernstig gewond bij steekpartij in chalet

Het leek op een gegeven moment dat het beter zou gaan met Chen, helaas was dit niet waar en hij werd alsmaar zieker. Chen verlamde en werd blind, en Zhou zou het niet halen als ze geen nieuwe nier zou krijgen. Omdat ze op één kamer lagen hoorde Chen ook de situatie rondom zijn moeder en toen hij zich realiseerde dat hij het niet meer zou redden vroeg hij de doktoren om te sterven zodat zijn moeder een nier transplantatie kon ondergaan met zijn nieren.

Zhou weigerde dit en wilde er niet aan geloven. Chen ontdekte dat zijn moeder zijn aanbod weigerde en hij smeekte haar om zijn niet te nemen, het was zijn laatste wens. Hij zou het immers niet overleven en wilde graag dat zijn organen gebruikt zouden worden om het leven van mensen in nood te redden, waaronder ook zijn moeder.

Lees ook  Tim Jongbloets (15) uit Tilburg spoorloos na treinreis: ‘Wij zijn erg ongerust’

Wat een dapper klein jongetje! Slechts 7 jaar oud en zo een wijze beslissing maken dat doen er niet veel. Hij heeft mijn zijn heroïsche daad 3 levens gered. Zijn moeder, een 21 jaar oude vrouw die zijn andere nier kreeg en een 27-jarige man kreeg zijn lever.

Kijk snel naar dit aangrijpende verhaal van Chen en vergeet het niet te delen zodat zijn heldendaad niet onopgemerkt zal blijven!

Ze werd zo moe van mensen die in haar oprit parkeerden – haar briljante wraak maakt iedereen aan het lachen

Ze wachtten meer dan een uur op het eten – maar als de ober ziet wat ze op de bon schreven? Bizar!